MENÜ

Paşa'yı yeniler uçuruyor

Alanya’yı deviren, Kartal’a çelme takan Kasımpaşa, transferde 12’den vurdu. Lacivert-Beyazlılar’ı her iki maçta da yeni aldığı oyuncular sırtladı

Paşa'yı yeniler uçuruyor

Ligi deplasmandaki Alanyaspor maçıyla açan Lacivert-Beyazlı ekip, rakibini 3-1 yenerek sezona galibiyetle başladı. Bu müsabakada İstanbul temsilcisinin golleri yeni transferler Trezeguet ve Markus Neumayr’ın yanı sıra bu sezon yeniden kiralanan Samuel Eduok kaydetti. Sezona moralli giren Kasımpaşa, ikinci haftada sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Mücadelede iki kez geriye düşen İstanbul ekibi, Neumayr ve Trezeguet’in ayağından gelen gollerle sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligin ilk 2 haftasını 4 puanla geçen Kasımpaşa’da yeni transferler Trezeguet ile Neumayr, attığı gollerle takımı sırtlayan isimler oldu.

Kartal’a geçit yok

Lacivert-beyazlı takım, son sezonlarda Beşiktaş’a karşı sahasında aldığı iyi sonuçlara birisini daha ekledi. Geride kalan 2 sezonda iç sahada rakibini 2-1’lik skorlarla mağlup eden Kasımpaşa, bu sefer siyah-beyazlı ekiple 2-2 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ