MENÜ

Akdeniz'de Samir Nasri fırtınası

Yaz döneminden itibaren 10 numara transferi çalışmasını sürdüren Antalyaspor, transferde bombayı patlattı. Fransız futbolcu Samir Nasri ile anlaşan Kırmızı-Beyazlı ekipte 30 yaşındaki oyuncu sözleşme imzalamak için Antalya'ya geldi.

Akdeniz'de Samir Nasri fırtınası

Kırmızı-beyazlı kulüp geçtiğimiz dönemde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilenip transfer edemediği Samir Nasri'de mutlu sona ulaştı. 30 yaşındaki oyuncu Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Nasri’nin yıllık 4 milyon Euro alacağı öğrenildi. Diğer yandan Samir Nasri’nin geçen sezon kullandığı tedavi yöntemi WADA tarafından yasaklı olmasından dolayı Antalyaspor Kulübü özel bir sözleşme yaptı. 3 gündür Antalyaspor’un hukukçuları yaptıkları çalışmalar sonunda Fransız futbolcunun olası bir cezasında Antalyaspor’un tüm finansal haklarının korunacağı şekilde sözleşme yapıldığı kaydedildi.

Samir Nasri’nin kullandığı tedavinin yasaklı olmasına rağmen 6 saatlik bir sürede 50 milimetreden az alındığında oyuncu yasaklı madde (doping) yapmamış sayılıyor.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Sevilla'da geçiren Nasri, Pep Guardiola tarafından Manchester City kadrosunda düşünülmüyordu.

Futbol takımlarının 3 boyutlu logoları

Fransız yıldızın Manchester City ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Piyasa değeri 16 milyon euro olan Yıldız futbolcu sabah saatlerinde resmi İnstagram hesabından yaptığı uçak paylaşımıyla,takipçilerine Türkiye'ye doğru yola çıktığını duyurmuştu.

Antalya'ya geldi!

Cezayir asıllı Fransız futbolcu Samir Nasri Antalya'ya geldi. Dünyaca ünlü ofansif orta saha oyuncusu Samir Nasri'yi kırmızı beyazlı taraftar coşkuyla karşıladı. Yaklaşık 1 saat öncesinden havalimanına gelen taraftarlar tezahüratlarla Samir Nasri'nin uçağının inişini bekledi. Taraftarların yoğun bulunduğu CIB Salonu'ndan çıkışında polis ve özel güvenlik personeli yoğun güvenlik önlemi aldı. Fransa milli takımı forması da giyen Nasri, salon çıkışında taraftar meşeli yakıp, tezahüratlarla yıldız futbolcuya sevgi gösterisi bulundu. Taraftarın yoğun ilgisi kısa süreli izdihama neden oldu.

Antalyaspor atkısı takan Nasri, taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Taraftarlar dünya yıldızının gelişini telefonlarıyla görüntülemeye çalışıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Antalyaspor yöneticilerinin sağlık kontrolünün ardından yıldız futbolcunun sözleşmesindeki detaylar üzerine son görüşme yapacağı öğrenildi. Nasri, yarın Antalyaspor'un Atilla Konuk Tesisleri'nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Üst düzey bir isim

Samir Nasri’yi, Antalyaspor’un alması gerçekten önemli bir transfer başarısı. Nasri şu an 30 yaşında ve hala taraftarları heyecanlandıracak yeteneklerini sergileyebilecek kapasitede. Teknik olarak son derece üst düzey bir isim. Bu açıdan baktığımızda City’nin son 5 sezonda sahip olduğu en iyi oyunculardan. Karakter olarak biraz bencil bir tarzı var. Sahaya çıktığında kendisini, dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak görür. Disiplin anlamında City’de sıkıntılı bir süreç yaşadı. Geçen sezon City’de Pep Guardiola, fazla kilosu olan oyunculara ayrı bir idman programı uygulamış ve buna katılan isimlerden biri olan Nasri, daha sonra tek başına idman yapmıştı. Geçen sezon kiralık olarak gittiği Sevilla’da iyi işler de yaptı. Yeni takımında neler yapacağını ben de büyük bir merakla bekliyorum.

Paul Hirst (The Times)


Fenerbahçeli Oğuz Kaan için 3 İngiliz devi yarışıyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ