MENÜ

Giresunspor-Adanaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 2. hafta maçında Giresunspor ile Adanaspor 3 puan mücadelesi verecek. Peki, Giresunspor-Adanaspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Giresunspor-Adanaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig’in ilk haftasında sezona Boluspor beraberliği ile başlayan Giresunspor, kendi sahasında Denizlispor'u 3-0 mağlup ederek sezona fırtına gibi başlayan Adanaspor'u misafir edecek. Giresunspor taraftarları önünde kazanmak isterken, Adanaspor 2'de 2 yapmak istiyor. Giresun Atatürk Stadı'nda 19 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Murat Özcan, Gökhan Memişoğlu, Hüsnü Emre Çelimli üçlüsü yönetecek. Çotanaklar'da sakatlığı bulunan Caner Arıcı ve Dmytro Korkishko’nun tedavileri devam ederken Adanaspor tam kadro karşılaşmaya hazır.


Giresunspor - Adanaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bu akşam saat 20.00'de başlayacak mücadele Bein Sports Max 2 (82. Kanal)'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

3-4 haftalık periyot önemli

Boluspor karşısında taktiksel olarak iyi oynadıklarını dile getiren Metin Diyadin, Bu oyunun üzerine koyup, skor olarak da oyun olarak da hedefledikleri sonuçları almak istediklerini dile getiren Diyadin, "Birçok oyuncumuzun kapasitesi iyi, daha da oynadıkça kapasiteleri artacaktır. 3-4 haftalık periyot önemli. Her maç üzerine koyup, iyi ilerlersek istediğimizi alırız." diye konuştu. Diyadin, Adanaspor ile oynayacakları maçta galip gelmek için her şeyi yapacaklarını belirterek, "Geçen yıl Giresunspor taraftarı play-off gördü. Onlara daha çok ofansif oynayan Giresunspor izlettireceğiz. Güzel sonuçlarla başlamak istiyoruz, böyle olursa taraftarla bütünleşeceğimizi düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Puan veya puanlar almaya çalışacağız

Adanaspor teknik direktörü Kemal Kılıç, Giresunspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. "Her maç üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz. Deplasmanda oynadığımız bütün maçlardan puan veya puanlar almaya çalışacağız. Bunu yapabilecek oyuncular kadromuzda mevcut. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Giresunspor, ligin önemli ekiplerinden biri. Oyuncularıma güveniyorum. Lige nasıl başladıysak öyle devam etmek istiyoruz. Başarısızlığa kesinlikle tahammülümüz yok." dedi.

TFF 1. Lig maçları hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 1. Lig haftanın maçları

19.45 Denizlispor-İstanbulspor (Denizli Atatürk)
21.45 Manisaspor-Samsunspor (Manisa 19 Mayıs)

19 Ağustos Cumartesi:

19.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Balıkesirspor Baltok (Elazığ Atatürk)
20.00 Giresunspor-Adanaspor (Giresun Atatürk)
21.45 Adana Demirspor-Çaykur Rizespor (5 Ocak Fatih Terim)

20 Ağustos Pazar:

19.45 Eskişehirspor-Elazığspor (Yeni Eskişehir)
20.00 Altınordu-MKE Ankaragücü (Bornova)
21.45 Gazişehir Gaziantep-Gaziantepspor (Gaziantep)

21 Ağustos Pazartesi:

19.45 Ümraniyespor-Boluspor (Atatürk Olimpiyat)

Haberin Devamı
YORUM YAZ