MENÜ

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

16 Ağustos Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

1.AYAK: En başarılısının iki birincilikle Dişibusefal’in olduğu H-14 koşuyu denk güçlerin mücadelesi olarak adlandırabiliriz. Daha önce bu mesafe deneyiminden az farklarla ikincilikle ayrılan AKERSAN bundan önce 3 kez pisti çıkıp hiç tabeladan düşmediği jokeyiyle start alacağı koşuda öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Bugüne kadar 10 kez start alıp sadece yarış hayatının ilk koşusu olan Şartlı-1 koşuda tabela içerisinde yer bulamayan ancak sonrasında start aldığı dokuz koşunun tamamında tabelanın güzel yerlerine adını yazdırmayı başaran REBER 1500 mesafesinde 1.57.22’lik derecesiyle maiden macerasına son noktayı koyan KÜÇÜKTEPECİKLİ dilinden en iyi anlayan pilotuyla (5 koşu tamamı tabela içerisinde olup birinde birinci) piste çıkacak olan ZAGROS Patoz’un bir çırpıda bitirdiği koşuda arka grupta dağılan taylardan biri olan TUMBULKAVÇİNOĞLU ve ilk ve tek birinciliğini kazandığı aprantisi idaresinde DİŞİBUSEFAL Elazığ’da altılı ganyanın başlangıç ayağının diğer şanslı tayları olur.

2.AYAK: Bu yılın ikinci yarısında taylık döneminden kesitler sunmaya başlayan ESENPOYRAZ şu an ki formuyla birinciliğin tartışmasız büyük favorisidir. Startı be ş boy tereddütlü aldığı son koşusundan dördüncülükle ayrılmayı başaran MAN OF FIRE bu pistte henüz ikinci deneyiminden birincilikle ayrılmayı başaran GARİPAĞA önlerde yüksek temponun olduğu koşularda daha bir başarılı olan NASİPLİ ve dört aylık aranın ardından bir yarış gören FOR THE REST favorinin rakipleri olur.

3.AYAK: Bir yıllık uzun aranın ardından bu pistte galop niyetine bir yarış gören GELEN DOST koşuya sürat veren ismin kendisi olduğu koşularda daha etkili olan GUTİ kalite olarak bu grubun çok daha üzerinde bir klasta olan ERSANAĞA bu kez daha nefesli gireceği koşuda en iddialı isimlerden biri olur. Bu ayağı az atla geçmek isteyecek dostlarıma bu üçlüyü ön planda öneririm. Geniş bütçeli kuponlar; DALLICALI ve MAGMA ikilisini değerlendirmeye alabilirler.

4.AYAK: Bu mesafeyi 1.21 içerisinde koşmayı başarmış isimler; SPARTAN BEAUTY ve YAPRAKLIM ikilisini rakiplerinden ayırmak istiyorum.

5.AYAK: Aleyhine bir mesafe olan 2000 mesafesinde ilk kez geçilip sonrasında A-3 Fırat Nehri koşusunda kendisinden yaşça büyük çok sert rakiplere çarpılan BOLT RUNNER yeniden yaşıtlarını bulduğu koşunun en şanslı safkanı olur. Arzu eden yarışseverlerimiz günün limanı olarak değerlendirebilirler. Ancak yarışı koşturduğumuz aman KIYAMET’in önlerde kendi temposunu kolay kabullendireceği bir yarış gidişatı rakibini zor durumda bırakabilir.

6.AYAK: Rakiplerinden 8 boy geç başladığı son yarışını ölçü almadığım DORUGÜZEL aynı sıkıntıyı yaşamazsa bugün kazanan kısrak olur. Bu ara çok iyi durumda olan HATİCE ve yedi ay sonra kazanmayı başaran HAYALET SÜVARİ en ciddi rakipleridir. Son ayağın sürprizini; AZİMLİ ZULUT, GÖNÜLHANIM, ADALETKAYA ve FRENKBAĞI yapar.

2-3-12-11-5-1///6-10-11-4-7///9-5-8-7-2///7-8///1-4///1-7-4-8-10-2-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ