MENÜ

İsmet Demir'in Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

İsmet Demir'in Bursa at yarış tahminleri

14 Ağustos Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

AKINSOY maiden'ın favorisi

1.AYAK: Ankara'da düzenlenen GR.II KARACABEY TARIM İŞLETMESİ Koşusu'nda sert grupta tabela yapma başarısı gösteren daha sonra favori olarak katıldığı şartlı.4 mücadelede bekleneni veremeyen yetenekli tay AKINSOY(1)'un tatminkar hazırlıklarıyla uygun rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum.

2.AYAK: Uzun tedavisi sonrası gördüğü her yarış ile kondisyonunu bir tık arttıran kalite safkan THOR(7), dişine göre rakiplerinin yanında birinciliğin en güçlü adayıdır. İstanbul'dan iyi durumda gelecek olan ŞAHİN TEPESİ(2), favoriye rakip gördüğüm ilk isimdir. Önde istediği avansı alması halinde BÜYÜKDÜŞÜN(1)'den beyaz bayrak ayna yarışı gelebilir.

3.AYAK: Yarış kazanıp moral bulan ve bu mesafede grupta en iyi bitiriş derecesine sahip olan YILDIZABAKAN(4)'a ilk şansı veriyorum. İyi duruma gelen ve eküri avantajına sahip olan BURAKŞAH(2), birinciliğin diğer güçlü adayıdır. Önde istediği avansı alması halinde sevdiği tempo yarışında TURGUT USTA(1), çıktığı gibi bitirebilir. Tatminkar formu ve etkili pilotuyla YOLAŞAN(5), daha sonraki ihtimaldir.

4.AYAK: Bursa kumunda adeta sınıf değiştiren CASANOVA(4) fit durumuyla bu grupta da birincilik serisine devam edebilir. Start alacağı pilotu tarafından itina ile hazırlanan ONTUĞ(2), en az favori kadar şans verdiğim isimdir. Tatminkar yarışları sonrası son galobunda dikkat çeken EL GAMBO(5), üstün süratiyle bir solukta bitirebilir. MISTER RAIN(1) ve DEMİRGÜLLÜ(3) daha sonraki ihtimallerdir.

5.AYAK: İlk startında tecrübeli rakiplerinin yanında tabelaya yakın bitirerek dikkat çeken SONEMİR(7)'e ilk şansı veriyorum. Takibimde olan AYKARA(1), seri stiliyle çıktığı gibi bitirebilir. HANDAN SULTAN(8) ve GÖZGÖZ(4) üst sıraları zorlayabilecek diğer taylardır.

6.AYAK: Son startında sert rakiplerinden etkilenen STILL WAITING(3)'e denk grupta ilk şansı veriyorum. Sürekli aşama kaydeden GÖLCÜKLÜ(4) ile bu aralar iyi form tutan MASAI MARA(7) ikilisi favorinin rakipleridir. BAY JAK(5), HOŞGÖRÜ(6), DRUMMER(2) ve LADY FORCE(12) imkanlar ölçüsünde şans verdiğim diğer safkanlardır. Bol şanslar dileğiyle.

1 // 7-2-1 // 4-2-1-5 // 4-2-5-1-3 // 7-1-8-4 // 3-4-7-5-6-2-12

Haberin Devamı
YORUM YAZ