MENÜ

Tudor'un şifresi sabır

İgor Tudor, Kayserispor karşısında taktiğini baskılı bir futbol üzerine kurdu. Ancak Hırvat hoca, hücumda kesinlikle aceleci olunmamasını ve kanatların etkili bir şekilde kullanılmasını istiyor.

Tudor'un şifresi sabır

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki saha zemininin kötü olması sebebiyle Kayserispor maçı öncesi son idmanını Türk Telekom Stadı’nda yapan Sarı- Kırmızılılar’da teknik direktör İgor Tudor, takımına son uyarılarını yaptı. Hafta içinde Kayseri’nin güçlü ve zayıf yönlerini oyuncularına tek tek anlatan ve oyun kurgusunu anlatan Tudor, hedefi 3 puan olarak belirledi. Futbolcularından maça baskılı başlamalarını isteyen Tudor, hücumda kesinlikle aceleci olunmasını istemiyor ve takımından sabırlı bir oyun ortaya koymalarını bekliyor.

Orta alana uyarı var

Kanatları Rodrigues ile Belhanda’nın yanı sıra bekler Mariano ve Linnes’le destekleyecek Hırvat teknik adam, gol bölgesine en yakın isim olan Gomis’i gollük pozisyonlarla buluşturmak istiyor. Genç hoca ayrıca, orta alandaki oyuncularını da hücumun yanı sıra savunmaya da tam destek vermeleri konusunda uyardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ