MENÜ

Şimdi sıra Aboubakar'da

Son olarak orta sahaya Giuliano’yu alan Fenerbahçe, Soldado’nun ardından kadrosuna bir forvet daha almak için düğmeye bastı. Hedefteki isim, geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Porto’nun Kamerunlu golcüsü Aboubakar...

Şimdi sıra Aboubakar'da

Yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluk, Avrupa’da ise büyük başarılar hedefleyen Fenerbahçe, Zenit’ten kadrosuna kattığı Giuliano’nun ardından bir flaş transferi daha bitirmek için harekete geçti.

Sarı-Lacivertliler, Roberto Soldado’nun ardından forvet hattını güçlendirmek adına rotayı Vincent Aboubakar’a çevirdi. Geçen sezonu Porto’dan kiralık olarak Beşiktaş’ta geçiren Aboubakar için Portekiz ekibinin yöneticileriyle masaya oturuldu.

Van Persie’yi gönderecekler

Takıma geldiğinden beri bir türlü beklentileri karşılayamayan ve sık sık sakatlık sorunları yaşayan Robin van Persie’yi elden çıkartmak isteyen Kanarya, Hollandalı futbolcuyu bir an önce ona talip olan Feyenoord’a satmak istiyor. 25 yaşındaki Aboubakar’ın, kulüplerin anlaşması halinde yeniden Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken Fener de, önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenen bu transfer için kaynak yaratmak için harekete geçmiş durumda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ