MENÜ

Ankara at yarış tahminleri-Şair Gençer O'nun yorumları

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Ankara at yarış tahminleri-Şair Gençer O'nun yorumları

12 Ağustos Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

GÖĞÜSGEREN bu kez şampiyon Karayel’in koşusunu kazanmak istiyor

1.Ayak: Son yarışında ikincilik yaparken etkili koşan Wow So Nice kaydettiği aşama sonrasında favorimdir. Bu atın favoriliği yanında bu kez Halis Karataş ile start alacak olması da birincilik şansını fazlalaştırıyor. Ancak Kiss Your Hands gibi kaliteli bir rakip var. Çok formda olan bu çimci at yine kazanabilir.

2.Ayak: 3 yaş Arapların 1200 metre çim hand-14 yarışında Umut Çiçeği ilk şanslı atımdır. Farise’nin kazandığı koşuda ikinci kalan bu safkan daha önce çimde bir kez şansını denemişti. Hand-14 bu yarışa Kv ve açık yarış tecrübesi ile gelen Geçgelanna ise uygunlaşan rakipler yanında kazanabilir. Karacagüzeli, Bala Hatun, Megnegi Gülü, Baldağı, Rusgelin gibi atlar sürprize yazılır.

3.Ayak: 3 yaşlı tayların diğer grubu burada Sıh Taha gibi bir şampiyon adına yapılacak olan KV7 yarışı koşuyor. Bu grupta kalitesini ispat etmiş isimlerden Ulukız birincilik kovalayacak. Her yarışında ısrar ettiğim İnanlım bu kez sert rakipler yanında koşacak. G2 üçüncülüğü bulunan Kızılkale ve Gürhanşah gibi potansiyelli isimlerin olduğu yarışta bu dört tayın yeterli gelmesini bekliyorum.

4.Ayak: Büyük şampiyon Karayel’in adına yapılacak olan yarışta ilk şansı Gögüsgeren’e vereceğim. Üç yarışı da etkili olan bu atın İstanbul’da geçtiği gruplardan sonra burada zorlanmasını beklemiyorum.

5.Ayak: Maiden bu koşuda 11 tay var. 1400 metrede ilk olarak bahsedeceğimiz isim 2 nolu Divine Boy olacak. Çim pistte iki koşudur istikrarlı koşan bu tay mesafeye ve piste yatkın görüntüsü var. Fly Girl iki ikinciliği sonrasında bu kez kazanma adayı atlardan biri olarak karşımızda yer alacak. Zişanım, Kara Sabri, Garnet, Pure Love ve Montserrat diğer şans verdiğim atlardır.

6.Ayak: Hand-15 olan son koşumuzda mesafe 1400 metre olup sürprize açık bir yarış olarak görüyorum. Bu koşuda öncelikle 1 nolu Blue Moonlight’a şans vermek gerekir. Çünkü bu atın Zümrüthan gibi kuvvetli bir rakibe kaybettiği son yarışı parlak bir performans olarak sayılacaktır. Daha önce Kısa Vadeli koşularda yer alan bu atın bu kez uygun rakipler arasında handikap koşuyor olması birincilik için güçlü bir aday olduğunu gösteriyor. Sürprize se Prenses Torun, Albany, White Ancestor, Perfect Heart, Balka yazılabilir.

2,1 // 11,1,4,13,2,3,5 // 6,2,4,1 // 4 // 2,6,11,3,7,9,8 // 1,3,4,11,2,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ