MENÜ

Boluspor-Giresunspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1.Lig'de 1. hafta maçında Boluspor ile Giresunspor karşılaşacak. Peki, Boluspor-Giresunspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç yayın bilgileri ve detaylar haberimizde...

Boluspor-Giresunspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Boluspor, TFF 1.Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk haftasında sahasında Giresunspor'u konuk edecek.Geçen sezon iki takımda Süper Lig yolunda Play-Off'larda mücadele etmişti. İki takımda sezona ilk galibiyetlerini almak için mücadele edecek...

Boluspor-Giresunspor maçı hangi kanalda?

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma, 13 Ağustos Pazar saat 20.00'de başlayacak. Hakem Kutluhan Bilgiç'in yöneteceği mücadele beIN SPORTS 4'ten canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

OLUMLU BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, olumlu bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ligin çekişmeli geçeceğini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Boluspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Giresunspor karşılaşması için antrenmanlarını sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fuat Çapa, geçen sene ile bu sene arasında çok büyük fark gözlemlediklerini ifade ederek, "Geçtiğimiz dönem bu haftalarda daha çok ne yaparız, ne ederiz düşüncesi vardı. Ama geçen seneden bir iskeletimiz olduğu için bu sene biraz daha rahat ve istediğimiz şekilde çalışmaları gerçekleştirdik. Yeni gelen arkadaşlarımız çabuk uyum sağladılar. Hazırlık döneminde oynadığımız maçlarla da eksiklerimizi gördük. Onları da gidermek için başkanımız ve yönetimimiz görüşmelerini devam ettiriyorlar" dedi.

ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPILDI

Sezona teknik direktör değişikliği ile başlayan Giresunspor'da önemli transferler yapıldı. Takıma direk etki yapacak isimleri kadrosuna katmaya çalıştıklarını belirten teknik direktör Metin Diyadin takımın hazırlık maçlarında yeni transferlerin takıma hemen uyum sağladığından memnun olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: ''Yoğun tempoda çalışan futbolcularımın antrenmanlarda, maçlarda gösterdiği hırs ve istekten oldukça memnunum.'' dedi.

TRANSFERLER

Boluspor gelenler ve gidenler

Gökhan Değirmenci(Gaziantepspor), Ertuğrul Taşkıran(Fenerbahçe), Caner Cavlan(Heerenveen), Göksu Alhas(Adana Demirspor), İshak Çakmak(Balıkesirspor), İrfan Başaran(Yeni Malatyaspor), Cherif Sane(Casa Sports), Melih Okutan(Fenerbahçe) transfer edilirken Mamadou Diarra, Furkan Şeker, Burak Aslan ve Emre Gültekin ile yollar ayrıldı.

Giresunspor gelenler ve gidenler

Gökhan Süzen(Sivasspor), Recep Aydın(Konyaspor), Canberk Dilaver ve Sinan Özkan(Göztepe), Dmytro Korkishko(Chornomorets), Serkan Yanık ve Fevzi Elmas (Adana Demirspor), Boubacar Dialiba(Yeni Malatyaspor), Doğan Karakuş(Bandırmaspor), Maurice Dale(Nancy), Fatih Atik(Karabükspor), Caner Arıcı(Osmanlıspor),Mehmet Akyüz(Çaykur Rizespor) transfer edilirken Eser Altın, Özgür Can Özcan, Rızvan Şahin, Cihan Can, Dilaver Güçlü, Aykut Civelek, David Abwo, İsaac Promise, Serkan Yanık ve Nemanjua Tomic ile yollarını ayırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ