MENÜ

Gel artık Feghouli

Sarı-Kırmızılılar dört gözle Feghouli’nin Galatasaray’a gelişini bekliyor. Kanatlarda elde sadece Sinan, Yasin ve Rodrigues kalan Cim Bom’da, 27 yaşındaki Cezayirli yıldıza artık kurtarıcı gözüyle bakılıyor.

Gel artık Feghouli

Cim Bom, Feghouli ile kanatlanmaya hazırlanıyor... 27 yaşındaki Cezayirli yıldızın transferinde artık sona gelen ve tecrübeli futbolcunun kulübü West Ham United ile arasındaki sorunu çözmesini bekleyen Sarı-Kırmızılılar’ın sabrı taşmak üzere.

Ligde ilk hafta pazartesi günkü Kayserispor maçıyla açılacak ancak Galatasaray’ın her iki kanadında, elde sadece Sinan Gümüş, Rodrigues ve sakatlığı bulunan Yasin Öztekin var. Bruma’yı Leipzig’e sattıktan sonra bu bölgeye henüz takviye yapamayan Aslan’da, Arda Turan ve Feghouli’nin transferleri için yoğun çaba harcanıyor.

West Ham’la sorun çözülürse...

Feghouli konusunda da artık yönetimin yapacak bir şeyinin olmadığı belirtiliyor. Galatasaray, hem West Ham’la hem de oyuncuyla anlaştı. Feghouli’nin, İngiliz kulübüyle olan alacak problemini çözdüğü anda, bu transfer resmiyete kavuşturulacak. Tecrübeli futbolcu geldikten sonra da Aslan’ın sağ kanadı Mariano ve Feghouli ikilisine ait olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ