MENÜ

Galatasaray'da yeniler döküldü!

Galatasaray’ı ayağa kaldırmak, Avrupa’da başarı, ligde şampiyonluk getirmek için transfer edilen Younes Belhanda ve Macion dün resmen tel tel döküldü. Gomis’in çabaları ise bir işe yeterli olmadı

Galatasaray'da yeniler döküldü!

Bonservisine 8 milyon Euro (32 milyon TL) verildi, Wesley Sneijder’in 10 numaralı forması sırtına geçirildi. Faslı oyuncu, ilk resmi maçına Ostersunds karşısında çıktı. Doğal olarak beklentiler büyüktü ama Belhanda sahada ruh gibi gezindi. Ne isabetli şut çekti, ne arkadaşlarına pozisyon yaratabildi. Bol bol pas hatası yapan 27 yaşındaki oyuncu sahada ruh gibi gezindi.

MAİCON’UN yeri belli değil

İlk maçta yenilen 2 golde de hatası vardı. Dün de pek iyi değildi. Maicon’un hangi pozisyonda oynadığını kimse anlamadı. Maça stoperde başladı ama bu bölgeden çok sağ bekte boy gösterdi. İsabetsiz ortalarıyla çıldırttı, uzaktan şut denemesi rakibe çarpmasa taça gidecekti! Maicon sadece hücumdaki hatalarıyla değil, savunmadaki görüntüsüyle de pek umut vermedi.

GOMİS’İN isyanı yetmedi

Galatasaray’ın yeni forveti Bafetimbi Gomis, dün akşam en fazla mücadele eden isimdi. Top rakipteyken durmaksızın pres yaptı, arkadaşlarını ateşlemeye çalıştı. Galatasaray topa sahip olduğunda ise rakip savunmayı bozmak için uğraştı, pozisyona girmeye çalıştı. Ancak Gomis’in çabaları bir fark yaratmadı. Fransız golcü, taraftarın tepkisine alkışlayarak hak verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ