MENÜ

Beşiktaş'ın yeni hedefi: Cyle Larin

Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcunun işaret ettiği isim için araştırmalara başladı. Kartal’ın, yıl sonunda sözleşmesi sona erecek olan 22 yaşındaki golcüyü ara transfer döneminde bedelsiz olarak renklerine bağlama ihtimali bulunuyor.

Beşiktaş'ın yeni hedefi: Cyle Larin

Forvet bölgesini 2 isimle güçlendirmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar’a, yeni bir öneri geldi. Takımın Kanadalı ön liberosu Atiba Hutchinson, Orlando City forması giyen vatandaşı Cyle Larin’i yönetime teklif etti.

Başkan Orman’ın, bu gelişme sonrasında transfer komitesinden bu ismin araştırılmasını istediği bildirildi. 3 sezondur profesyonel olarak Orlando’yla ABD Ligi’nde forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Amerika Birleşik Devletleri Ligi’nde 17 mücadeleye çıkıp 8 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Orman, ABD yolcusu

Başkan Orman’ın, yapılacak araştırmalardan olumlu izlenimle ayrılınması halinde Çin kampı sonrasında önce İstanbul’a dönüp sonrasında Larin için ABD’ye gitmesi bekleniyor. Genç golcünün, yıl sonunda kontratının bitmesi sebebiyle Beşiktaş’ın ara transfer döneminde bu futbolcuyu bedelsiz olarak renklerine bağlayabileceği ifade edildi.

LARİN KİMDİR?

Doğum Tarihi: 17.04.1995
Doğum Yeri: Brampton,
Ontario
Ülkesi: Kanada
Yaşı: 22
Boyu: 1.88
Kilo: 86
Mevkii: Forvet
Kulübü: Orlando City

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ