MENÜ

Muharrem Usta: ‘Taraftarın isteğini biliyorum'

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer süreci hakkında FANATİK’e açıklamalarda bulundu. Usta, “Her iyi futbolcuyu istemek Bordo-Mavili futbolseverlerin hakkı. Ben de taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorum” dedi

Muharrem Usta: ‘Taraftarın isteğini biliyorum'

Burak Yılmaz operasyonunu yürüten Bordo-Mavililer’in Başkanı Muharrem Usta, genel bir transfer değerlendirmesi yaptı.

FANATİK’e konuşan Usta, “Transfer süreci sıkıntılı bir süreç. Yüzde yüz oldu dediğimiz isim bir anda olmuyor. Bunun en basit örneği Zlatko Junuzovic. Ben taraftarın ilgisine, taleplerine dikkat eden bir başkanım. İyi futbolcuları istemek Trabzonspor taraftarının hakkı. Ortaya 50. yıl motivasyonunu da biz koyduk. Ancak her iyi futbolcuyu alamayız. Ama şöyle bir durum var ortalama 1.5-2 milyon Euro kazanması beklenen bir oyuncuya senelik 4 milyon Euro verirseniz gelir. Fakat bu durumda ortada ne denge, ne mali yapı ne de gelecek planlaması kalır” ifadelerini kullandı.

‘Asıl beklentimiz localarda’

Forma ve kombine satışlarının kulübün kurtuluş yolu olmadığını vurgulayan Usta, “Bu satışlar bizim için motivasyondur. Ne kadar çok kombine satılıp, ürün alınırsa biz kulübe hizmet edenlerin görev aşkı o kadar artıyor. Yoksa ne kadar forma satılırsa satılsın, mali durum düzelmez. Bizim asıl beklentimiz localarda. Yani para getirecek noktalarda. Bunun için de Trabzonspor rozetini gururla yakasına takan herkese ihtiyacımız var” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ