MENÜ

Junuzovic müjdesi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, dün Werder Bremen ile final görüşmesini gerçekleştirmek için Almanya’ya uçtu. Avusturyalı yıldızın 5 milyon Euro’ya (20 milyon TL) Fırtına’ya gelmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Junuzovic müjdesi

Transfer sezonunu Kamil Ahmet Çörekçi ve Bongonda ile anlaşarak açan, ardından Milan’dan Kucka’yı renklerine bağlayan Trabzonspor, bir yıldızda daha finale çok yaklaştı. Bordo-Mavililer’in başkanı Muharrem Usta, kritik görüşme için dün soluğu Almanya’da aldı ve Junuzovic için Werder Bremen ile masaya oturdu. Usta’nın, dolayısıyla da Trabzonspor’un kararlılığı, başından beri katı bir tutum sergileyen Bundesliga temsilcisine geri adım attırdı. Tarafların son olarak 5.5 milyon Euro (22 milyon TL) bonservis bedeli üzerinde anlaştığı öğrenildi.

Kucka etkisi...

Başkan Usta’nın bugünü de Almanya’da geçireceği ve büyük bir aksilik olmazsa sözleşme detaylarının halledilmesinin ardından resmi imzaların atılabileceği belirtildi. Trabzonspor’a ‘Evet’ diyen Werder Bremen’in kaptanının ise bu transferden 2 milyon 250 bin Euro (9 milyon TL) garanti para kazacağı gelen haberler arasında. Junuzovic’in ikna sürecinde Bordo-Mavililer’in kurduğu iddialı kadronun ve son Kucka transferinin de büyük etkisi olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ