MENÜ

Martin Skrtel: Ne İngiltere'si!

Martin Skrtel, Premier Lig’den gelen teklifler için, “Ne İngiltere’si! Fenerbahçe’de çok mutluyum. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum” yorumunu yaptı.

Martin Skrtel: Ne İngiltere'si!

Sarı-Lacivertliler’in Slovak savunmacısı için Premier Lig ekipleri Swansea ve Newcastle United devreye girmişti. Ancak Martin Skrtel, yakın çevresine yaptığı açıklamada hakkındaki transfer iddialarına son noktayı koydu.

Tecrübeli defans oyuncusu, “Fenerbahçe’deki ilk sezonum, başarı anlamında iyi değildi ancak takımda çok mutluyum. Benim için her şey güzel gidiyor. Hakkımda Premier Lig’e döneceğim spekülasyonları var. Ne İngiltere’si! Takımımdan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bu konudaki tavrımı menajerim de biliyor. Gelen teklif olursa bunu hemen geri çevirecek. Kariyerime Fenerbahçe’de devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Skrtel’i geçtiğimiz sezonun başında Liverpool’dan 6 milyon Euro’ya (24 milyon TL) transfer etmiş ve kendisiyle 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Slovak stoper geride kalan sezonda 49 resmi maça çıktı, 3 gol attı ve 2 asistlik skor katkısı yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ