MENÜ

Fernandao ve van Persie'ye yakın markaj

Aykut Kocaman, Topuk Yaylası’nda Van Persie ve Fernandao ile yakından ilgilenecek. Bu ikilinin performansı, Sarı-Lacivertliler’in transfer politikasını şekillendirecek.

Fernandao ve van Persie'ye yakın markaj

Sarı-Lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarına dün başladı. Kanarya, 1 Temmuz Cumartesi gününden itibaren ise çalışmalarını Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdürecek.

Teknik direktör Aykut Kocaman, bu süreçte yeni öğrencilerini tanımaya çalışacak. Ancak özellikle iki golcüsü; Van Persie ve Fernandao’ya yakın markaj uygulayacak. Kocaman, bu oyuncuların performansını dikkatle takip edecek. Kanarya’nın şu anda bir forvet transferi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bu ikilinin form durumuna göre Aykut Kocaman, yönetimden iki golcü birden isteyebilir.

Emenike’nin şansı bitti

Aykut Kocaman döneminde takıma kazandırılan Emmanuel Emenike’nin Fenerbahçe macerası skandallarla geçti. Nijeryalı oyuncu, yönetimi tam anlamıyla bezdirdi. Bu nedenle Emenike’nin kadro dışı kalması kimseyi şaşırtmadı. İngiltere’de takım arayışlarını sürdüren tecrübeli oyuncu, henüz kendisine bir talip bulamadı. Eski takımı Spartak Moskova’nın yanı sıra Süper Lig’den birçok ekip kendisiyle ilgilense de Emenike şimdilik bunları geri çevirdi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ