MENÜ

İşte Aslan'ın yeni Melo'su Maicon!

Sarı-Kırmızılılar’ın 8 milyon Euro bonservis karşılığında anlaştığı ve yıllık 2.2 milyon Euro garanti ücret vereceği Maicon, agresif, hırslı ve ateşli yapısıyla, Cim Bom’un eski yıldızı Melo’yu andırıyor. Vatandaşından tek farkı, stoperde oynaması...

İşte Aslan'ın yeni Melo'su Maicon!

Galatasaray, Maicon’da mutlu sona ulaştı. Brezilyalı futbolcuya yapılan teklif, önceki gün menaceri Carlos Leite tarafından kendisine iletildi. Tecrübeli stoperin şartları kabul ettiği bildirildi. Buna göre Maicon ile 4 yıllık anlaşma yapılacak ve yıllık da 2.2 milyon Euro verilecek.

Kontrat şartlarını içeren belge henüz kendisine yeni geldiği için Maicon’un önümüzdeki hafta İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Maicon’un kulübü Sao Paulo ile de bonservis konusunda el sıkışıldı. Buna göre Brezilya ekibine 6 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek, Şampiyonlar Ligi ve lig şampiyonluğu gibi benzer başarılar halinde de ek olarak 2 milyon Euro daha verilecek. Maicon kontratın kendisine ulaşmasını bekliyor, ardından hemen imzayı atacak.

2 yıllık boşluğu dolduracak

Maicon, sert futbolu, hırslı ve agresif yapısı, zaman zaman da takımını ateşlemesiyle, Cim Bom’un eski yıldızı Felipe Melo’yu andırıyor. Rakipleri üzerinde psikolojik baskı kuran Melo’nun gidişiyle oluşan 2 yıllık boşluğu, artık Maicon’un doldurması bekleniyor. İki Brezilyalı arasındaki tek fark, birinin ön libero, diğerinin stoper oluşu.

Çağrı Davran


Acerbi'de son dakika!


Haberin Devamı
YORUM YAZ