MENÜ

Ve Paul Le Guen resmen Bursaspor'da!

Bursaspor, yeni teknik direktörü Paul Le Guen ile resmi sözleşmeye imzayı attı. Fransız teknik adam yeşil beyazlı ekiple 2 yıllığına anlaştı. Tecrübeli hoca Alex Song transferi ile ilgili de konuştu!

Ve Paul Le Guen resmen Bursaspor'da!

Geçtiğimiz sezonda düşme tehlikesi yaşayan Bursaspor, teknik direktör konusunda mutlu sona ulaştı. Prensip anlaşmasına vardığı Paul Le Guen'i dün şehre getiren yeşil beyazlılar, bugün 53 yaşındaki teknik adamla Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği törenle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan tecrübeli teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

Büyük bir kulübe geldiğimin, baskının farkındayım. Hedefler yüksek. Bu baskıyla çalışmaya hazırım. Bunun için geldim. Geçen sezondan daha iyi bir sezon geçireceğiz. Ligin ilk tablosunda yer almak istiyoruz. Bursaspor taraftarı çok özel. Bunun da farkındayım. Onları da motive edeceğim. Desteklerine ihtiyacımız var. Ben bir hayalperest değilim. Gerçekçi bir adamım. Büyük sözler söylemeden önce daha dikkatli davranıyorum.

Biten transferler 2017-2018

Ayaklarımız yere basacak. Sizin kadar istekliyim. İyi bir kadro kurup en iyilerle rekabet edeceğiz. Takımı tanımaya başlıyoruz. Dün ekibimle toplantılara başladık. İyi bir kadro kurmak istiyoruz. Transferde tanıdığım bildiğim oyuncular var. 2-3 oyuncu getireceğim. Bunlar Fransa'dan olabilir.

Alex Song daha önce çalıştığım bir oyuncu. Başkan ile konuşmalarımız olacak. Onunla ilgili son kararı ben vereceğim.

Başkandan Gyan açıklaması!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Ali Ay, gündemlerinde olan Asamoah Gyan hakkında konuştu. Ay, " Gyan için 1.6 milyon Euro teklifte bulunduk ancak daha yüksek rakam istedi. Menajerler araya girdi, ben böyle işleri sevmem. Asamoah Gyan ile bundan sonra ilgilenmiyoruz." diyerek bu transferden vazgeçtikleri açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ