MENÜ

Trabzonspor'da hedef Visca

Başakşehir’den ayrılmak istediğini açıklayan Bosnalı yıldız için Trabzonspor imkanları zorluyor. Bu paralelde İstanbul ekibine son teklif sunuldu, yanıt bekleniyor. Bordo- Mavililer, 29 yaşındaki kanat oyuncusunu yüksek bir bedelle ikna etmeyi düşünüyor.

Trabzonspor'da hedef Visca

Trabzonspor’da kamp dönemi yaklaşırken transfer çalışmaları da hızlanmış durumda.

Başakşehir’den ayrılmak istediğini açıklayıp yeni ufuklara yelken açacağını açıklayan ve Bordo-Mavililer’in gündemine üst sıralardan giriş yapan Visca için Karadeniz temsilcisi bir teklif daha hazırladı, geri sayıma geçti. Muhammet Demir, Yusuf Erdoğan (kiralık) ve Mustafa Akbaş’a ek olarak Fırtına’nın 1 milyon Euro (4 milyon TL) teklifine gelecek yanıt merak konusu.

Hafta başı netleşecek

Teknik direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda görmeyi çok istediği oyuncuyu Bordo- Mavililer yüksek bedelle ikna etmenin peşinde. Başakşehir’de yaklaşık 1 milyon Euro (4 milyon TL) kazanan Visca’ya Trabzonspor’un bonuslarla beraber bu rakamın 2 katını, 2 milyon Euro (8 milyon TL) önereceği belirtildi. Trabzonspor’un Başakşehir cephesine, “En geç gelecek hafta başına kadar yanıt verin” mesajını ilettiği, yeni bir iyileştirmeye ise sıcak bakmayacağı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ