MENÜ

Igor Tudor ısrarla onu istiyor: Gael Clichy!

Galatasaray’ın Hırvat hocası, bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Fransız sol bekin transferinin bir an önce bitirilmesi için yönetime mesaj gönderdi.

Igor Tudor ısrarla onu istiyor: Gael Clichy!

Takımı gençleştirme kararı alan Galatasaray'ın sol bek için 31 yaşındaki Gael Clichy'de karar kılması kafalarda soru işareti bıraktı. Ancak Manchester City'deki sözleşmesi sona eren Fransız oyuncunun transferinde teknik direktör Tudor'un ısrarcı olduğu ortaya çıktı. Clichy'nin geçen sezon 40'a yakın maçta görev yaptığını vurgulayan Hırvat hocanın, "Dinamizmi ile bize çok şey katar" dediği ve alınması için direttiği öğrenildi. Tecrübeli sol bekin menajeri Darren Dein, Adebayor'u Başakşehir'e getirmişti. Clichy'yi de Türkiye pazarına sokan Dein, Başakşehir ve Fenerbahçe'ye kıyasla en iyi teklifi (2 milyon Euro garanti ücret+500 bin Euro imza parası) Galatasaray'dan aldı.

Galatasaray Sneijder'i göndermek için gemileri yaktı!

ASLAN 'KAP'IYOR

Galatasaray, sportif direktör Cenk Ergün'ün bir aydır uğraş verdiği afetimbi Gomis ve Belhanda transferlerinde mutlu sona ulaştı. İki oyuncunun dün resmi sözleşmeleri imzaladığı ve bugün KAP'a bildirimlerin yapılacağı öğrenildi. Stoperdeki ilk aday Acerbi için ise Sassuolo'dan yarına randevu alındı. Aslan'ın İtalyan ekibine 7 milyon Euro önerdiği kaydedildi.

Kaynak: Sabah

Tudor tercihini yaptı! Galatasaray'dan flaş teklif...

Haberin Devamı
YORUM YAZ