MENÜ

Sonuç Fenerbahçe ve Trabzonspor'a yaramadı

Fenerbahçe 3. sıradakini yerini sağlamlaştırmak; Trabzon ise beşinciliği Antalya’ya kaptırmamak için sahadaydı. Ancak nefes kesen 90 dakika 1-1 bitince iki takım da son hafta öncesi ağır yara aldı.

Sonuç Fenerbahçe ve Trabzonspor'a yaramadı

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki dev kapışma iki takım için de büyük önem taşıyordu. Galatasaray’la haftalardır amansız bir üçüncülük yarışı içerisinde olan Sarı-Lacivertliler, Aslan’ın Alanya deplasmanı öncesi Fırtına’yı yenerek, son haftaya avantajlı girmek için sahaya çıktı. Ersun Yanal yönetiminde oldukça başarılı bir ikinci yarı geçiren Trabzon ise Avrupa hedefi için Antalya’nın kazandığı günü zaferle kapatmak zorundaydı. İki takımın da bu atmosferde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı mücadelede ise taraflar hayal kırıklığına uğradı. Ev sahibi Fenerbahçe’nin etkili başladığı maçın 23. dakikasında Sow perdeyi açtı. 54’te ise Matus Bero, Bordo-Mavili takım adına kaleci Volkan’ı avladı ve skora denge geldi.

Fırtına havlu attı

Bu sonuçla Dick Advocaat’ın takımı, puanını 61’e çıkarırken 3. sıradaki yerini sağlamlaştırma hedefiyle çıktığı maçın sonunda koltuğu Galatasaray’a kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Karadeniz ekibi ise Antalya’nın Kasımpaşa deplasmanında kazanmasıyla şok yaşadı. Kadıköy’de 2 puan bırakan Ersun Yanal’ın ekibi Akdeniz ekibinin 4 puan gerisine düştü ve Avrupa umutlarını seneye bıraktı.

Dick Advocaat: Takımın 3. olması başarıdır


Ersun Yanal'dan Şenol Güneş açıklaması!

Haberin Devamı
YORUM YAZ