MENÜ

Adana at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Adana at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

20 Mayıs Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

SİGUFED’e güveniyorum

Yazar: Gökhan Yalçınkaya


1.AYAK:Çok iyi durumunu muntazam idmanlarla devam ettiren TAŞKIR, son üç startında ikiliden düşmeyerek sadece maşallah kelimesini yazıya bırakmamı işaret etti. Bana göre son koşusunu da kazanırdı mesafe çok kısa geldi, lehine dönen 1700’de favorimdir. Rakip gördüğüm ilk isim EXCALIBUR, bir önceki çim yarışında startda 10 boy kalmasına rağmen güzel bir üçüncülük elde etmişti, son startında kalmadı ama başarısız koştu ben önemsemiyorum, çünkü bu at kısalarda eksik koşuyor, uzayan 500 metre onu da rahatlatacaktır, makinada çok kalmazsa sürpriz yapabilir. Sonrasında KALANTOR, tutuyorum, geçen yarışı 6 ay aradan sonraydı, koşu içerisinde de nefes yönünden sıkıştığını bariz şekilde belli etti, bu kez artan kondüsyonuyla geçen seneki başarılı yarışlarından bir kesit sunabilir. Aynı keza son startında verdiği 2.5 aylık aradan etkilenen, bu kez nefesi düzene bindiren, pist mesafe ayırt etmeyen ve daha önce Yakupla 6 kez kazanan KAMALICAŞ, önde boş kaldığı koşularda zaman zaman ters yarışlar yapan YEŞİLTAŞ, yarışta söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK:Verdiği 5.5 aylık aradan sonra iki yarış görüp yeterli kıvama gelen kısa çimi seven TEKDAL, Kısa vadeli son yarışındaki üçüncülüğünde geliyorum havasına girdiğine işaret eden DESTİNO, son iki startında makine problemi halledilmiş gözüken yarış kollayan SATINKA, 4.5 aylık aradan sonraki yarışında nefes yönünden sıkışan Adana kısa çiminde 4 birinciliği bulunduğunu hatırlatmak istediğim MISTER NO, son iki yarışını noksan olduğu mesafelerde koşan, kısaları daha iyi olan FAST KHAN, bu koşuda tuttuğum isimlerdir.

3.AYAK:Bana göre günün en denk yarışı burası. Beş ismi ön plana çıkardım, hepsinine de eşit şansı veriyorum. Bunlar; OLCAYIN KIZI, QUEEN OF SILVER, MARAKUJA, LHAZEREEN, MY TITANIUM şeklindedir.

4.AYAK:İsteseler kazanabilecekleri maiden yarışlar varken, son startında Şartlı2 mücadeleye deklare olan SIGUFED, bu kez oldukça müsait rakipleri arasında, son startına azalan 5 kiloluk sıkletinde rahatlığıyla kazanmasını beklediğim isim olup bu geceki bankomdur.

5.AYAK:Verdiği aradan sonra üst üste yarışlar koşarak form tutmaya çalışan ve nihayet son startında oldum geliyorum sinyallerini veren DIPLANZADE’nin bu zamana kadar kazanmış olduğu beş yarışıda Adana uzun kumunda olup altıncısı gelmesi an meselesidir, ağır favorimdir. Kendini unutturan mesafe tutan atlardan bu grupta her zaman söz sahibi olabilecek kapasitede olup handikap puanını konuşturmaya çalışacak olan KRAL AMED ile nerde nasıl koşacağını kestiremediğim için karşıma almak istemediğim ters at olarak nitelendirdiğim GOLDEN CHANCE rakip gördüğüm ikilidir.

6.AYAK
:MÜCBİR ile ŞEYMACANKIZI çok formdalar, yarışları da ortada benim extra söyleyeceğim bir şey yok, yarışın ortak favorileri olmayı hak ediyorlar. Verdiği aradan sonra tedavisi yapılan dinçlikle etkili koşma ihtimali bulunan çabuk safkan TUĞBEY, Ankara’da tutmayan Adana’nın atı BERKSOYHAN, takibimdeki KAFKASOĞLU bütçeler ölçüsünde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

6,9,11,5,3 // 4,6,11,5,7 // 12,2,10,1,4 // 7 // 6,1,4 // 3,4,1,10,12

Haberin Devamı
YORUM YAZ