MENÜ

Fenerbahçe'ye sürpriz isim: Lucas Perez!

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’de forvet hattı için Arsenal’in golcüsü gündeme alındı. İspanyol futbolcu Lucas Perez’in adı listeye yazıldı, yüksek bonservis nedeniyle kiralık olarak kadroya katılması planlandı.

Fenerbahçe'ye sürpriz isim: Lucas Perez!

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler, kadrosuna iki forvet takviyesi yapmayı planlıyor. Sarı-lacivertlilerin listesinde Arsenal forması giyen Lucas Perez üst sıralarda yer alıyor. Kariyeri boyunca Ukrayna’da Karpaty Lviv ve Dinamo Kiev, Yunanistan’da PAOK ve İspanya’da Deportivo La Coruna formaları giyen Perez, bu sezon başında Arsenal’e transfer oldu.

20 milyon euroya yakın bonservis bedeli ile Deportivo’dan Londra kulübüne transfer edilen golcü oyuncu, fazla şans bulamadı. Premier Lig’de 11 maça çıkan 28 yaşındaki forvet, bu maçların ikisine ilk 11’de başladı ve tek gol kaydetti. Lucas Perez özellikle son 11 haftalık süreçte kalça kasında oluşan sakatlık nedeniyle sorunlar yaşandı.

Volkan Demirel'in su içme nedeni belli oldu!

FA Cup ve Lig Kupası maçlarında daha çok süre alan Perez’in yeni sezonda sürekli oynamasının ise zor gözüktüğü belirtildi. Sarı-lacivertliler bonservis bedeli yüksek olduğu için tecrübeli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. İngiliz basını da sezon içinde Lucas Perez’in olası ayrılığı ile ilgili olarak yaptığı haberlerde, 2018 Dünya Kupası’na dikkat çekti. İspanya Milli Takımı’nın 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer almak isteyen yıldız isim sürekli oynayacağı bir takım istiyor. Bu nedenle de en azından bir yıllığına kiralık olarak başka bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor.

Tepkiler Van Persie’ye

Ayrıca İngiliz medyası, menajer Arsen Wenger’in takımın başında kalması durumunda deneyimli futbolcunun ayrılık kararı aldığını da açıklamıştı.

TALİBİ ÇOK

Lucas Perez’in ayrılmak istemesi Fenerbahçe için önemli bir avantaj. Ancak bunun yanı sıra birçok kulübün de İspanyol futbolcu ile ilgilendiği ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin bu transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

Kaynak: Skorer

Türkiye Kupası'na Volkan Demirel damga vurdu


Başkan Aziz Yıldırım yıkıldı kaldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ