MENÜ

19 Mayıs'ta Veliefendi'de yarış şöleni...

İstanbul Veliefendi Hipodromu, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayacağımız 19 Mayıs Cuma günü heyecanlı yarışlar ve değişik aktivitelere ev sahipliği yapacak.

19 Mayıs'ta Veliefendi'de yarış şöleni...

Sabah 10.00’da Uluslararası At ve Binicilik Fuarı EQUIST İstanbul Horse Show açılacak. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek İstanbul Horse Show ziyaretçilerini bu yıl Kulübümüz işbirliğiyle Veliefendi Hipodromu’nda ağırlayacak. 19-20-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek fuar, hazırlanan özel etkinlikler ve görkemli şovlarla festivale dönüşecek. Fuar’ın açılışı 19 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda bulunan Winner Circle alanında yapılacaktır.

Birbirinden heyecanlı koşuların yer aldığı yarış programında ise, saat 20.00’de başarılı İngiliz atları 19 Mayıs Koşusu’nda, saat 20.30’da ise 3 yaşlı Arap tayları İhsan Atçı Koşusu'nda da hipodroma gelen yarışseverlere heyecanlı anlar yaşatacak.

Günün bir başka etkinliği de, Kulübümüz tarafından organize edilen ve bu sene ikincisi düzenlenecek olan 19 Mayıs Seyisler Koşusu olacak. Saat 19.10’da start alacak koşuda 31 lisanslı seyisimiz dereceye girebilmek için mücadele edecek.

19 Mayıs Koşusu (G2)

İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenecek ve 8 koşulu yarış programının en önemli mücadelesi olan 19 Mayıs Koşusu’nda (Açık - G2); 4+ yaşlı 9 safkan İngiliz atı birincilik mücadelesi verecek. Birincilik ikramiyesi 200.000 TL olan koşu saat 20.00'de başlayacak. Kum (sentetik) pistte 2000 metre mesafede gerçekleştirilecek koşuda; Big Brown, Güngör Baba, Hosli, Oğlum Berat, Paix, Bavi Reş, Curtaralo, Euprhates ve Gloin isimli safkanlar start alacak.

İhsan Atçı Koşusu (KV-6/DHÖW)

1927 yılında ilk Gazi Koşusu’nu kazanan Neriman isimli safkanla kazanan, başarılı bir jokey olduğu kadar başarılı bir antrenör de olan merhum İhsan Atçı’yı anısına düzenlenecek koşuda bir kez daha saygıyla anacağız. 3 yaşlı safkan Arap taylarına mahsus olan koşu (KV – 6 / DHÖW); çim pistte 1200 metre mesafede düzenlenecek. Birincilik
ikramiyesi 53.000 TL olan koşuda bu sene start alacak 6 safkan şu isimlerden oluştu: Manidar, Taliphan, Golden King, Harbi Cihan, Nehirinoğlu ve Nuriş.

GÜNÜN GANYANI kazandırmaya devam ediyor…

19 Mayıs Cuma günü gündüz Bursa yarışlarında 2. Koşu ile, İstanbul yarışlarında 3. Koşu'nun yanı sıra, bu özel günde 4+ yaşlı safkan İngiliz safkanlarının katılımıyla düzenlenecek günün 5. Koşu'su olan 19 Mayıs Koşusu'na Günün Ganyan'ı oyunu oynanabilecek. Günün Ganyanı oyununda, o atın muhtemel oranının yaklaşık 1,5
katı tutarında ikramiye kazanma fırsatı elde ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ