MENÜ

Güvenlik toplantısında bilet tartışması!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında pazar günü oynanacak derbi için dün İl Güvenlik Toplantısı düzenlendi.

Güvenlik toplantısında bilet tartışması!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında pazar günü oynanacak derbi için dün İl Güvenlik Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya ev sahibi ekipten yönetici Hakan Özköse, Sarı-Lacivertliler’den ise yönetici Metin Doğan katıldı. İkili arasında küçük çaplı ‘deplasman taraftarı bileti’ krizi yaşandı.

Beşiktaşlı yönetici Hakan Özköse, “Derbide Fenerbahçe’ye 2100 değil 1900 bilet verebiliriz” dedi. Bunun üzerine Metin Doğan, “3 kulüp sezon başında protokol imzaladı. Buna göre misafir takım taraftarlarına 107 TL fiyatla 2100 bilet verileceği konusunda anlaşma var” hatırlatması yaptı.

Özköse ise, “2100 bilet verirsek güvenliğe yer kalmaz. Stadın kapasitesi belli. Yüzde 5’i 1900 kişi yapıyor” diye konuştu. Emniyet müdürünün, “O zaman bize yan tribünden yer ayırın” çıkışına, Hakan Özköse, “Oraları sattık” deyince, “Bize sormadan satış yapmasaydınız” yanıtını aldı. Hakan Özköse ile Metin Doğan daha sonra el sıkışarak tatsızlığa son verse de Özköse, “Önümüzdeki sene 1900 biletten fazlasına imza atmayacağız” ifadelerini kullandı.

Sarı-Lacivertliler Kadıköy’den gidecek

Beşiktaş mücadelesi için Fenerbahçe tarafına ayrılan 2100 bileti yönetim satacak. Biletlerin cumartesi günü satışa çıkarılması bekleniyor. Maça gidecek olan Sarı-Lacivertli futbolseverler, Galatasaray derbisindeki gibi Kadıköy’de toplanacak. Belediyenin tahsis edeceği 30 otobüsle Vodafone Arena’ya, güvenlik konvoyu eşliğinde yola çıkılacak. Otobüslere binenlerin kimlikleri alınacak, araca zarar verilmesi halinde bunun bedeli, o otobüsle yolculuk edenlerden alınacak.

Derbide güvenlik ordusu olacak!

Pazar günü Vodafone Arena’da oynanacak olan sezonun son derbisi için yoğun güvenlik önlemleri alınacak. Beşiktaş-Fenerbahçe arasındaki karşılaşmada 1500 çevik kuvvet olacak. Ayrıca 1280 özel, 710 kadrolu, 426 da ücretli olmak üzere toplamda 3916 kişi, derbinin güvenliğini sağlamak için görev yapacak. Taraftarlar, karşılaşma öncesinde detaylı bir şekilde üst aramasından geçirilerek içeriye alınacak.







Haberin Devamı
YORUM YAZ