MENÜ

Fenerbahçe - Galatasaray voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin Galatasaray karşısında 1-0 üstünlük sağladığı Vestel Venus Sultanlar Ligi final serisinde ikinci maç bugün oynanacak. Sarı Melekler şampiyonluk kupasına bir adım daha yaklaşmak için mücadele ederken, Aslan Kızlar durumu eşitlemek için sahaya çıkacak. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda? detaylar haberimizde...

Fenerbahçe - Galatasaray voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde tarihi final heyecanı bugün ikinci maçla devam edecek. Kadın voleybol tarihinde şampiyonluk yolunda ilk kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray yine Burhan Felek’te karşılaşacak. İki ezeli rakip arasındaki ilk maçı Fenerbahçe set vermeden alarak, seride 1-0’lık üstünlük sağladı. 3 galibiyet alanın şampiyon olacağı seride, Galatasaraylı kızlar bu kez eşitlik sağlamak adına tüm gücünü ortaya koyma düşüncesinde. Fenerbahçe ise taraftar avantajını bir kez daha kullanıp, durumu 2-0’a taşıyarak kupaya daha da yaklaşmak için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe - Galatasaray voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16.00'da başlayacak olan Fenerbahçe - Galatasaray voleybol maçı NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.


Aslan kolay pes etmez

Sarı Melekler’in 3-0’la kazandığı ilk maçın birinci setinde büyük çekişme yaşanmıştı. Özellikle de savunmasıyla ön plana çıkan ve yarı finalde Vakıfbank gibi güçlü bir rakibi elemeyi başaran Galatasaray, 21-14 önde olduğu ilk seti kaybedince kalan bölümde de konsantrasyonunu yitirdi. Bunu iyi değerlendiren ve hücum alternatifi çok da fazla olmayan Sarı- Kırmızılılar’ın skorer ismi Centoni’yi bloklarla durduran Fenerbahçe üst üste iki set daha alarak, rahat bir galibiyet almayı başardı. Galatasaray bu kez oyundan çabuk kopmayacaktır... Sonuna kadar mücadelesini sürdürür.

Haberin Devamı
YORUM YAZ