MENÜ

Merih Demiral için Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya

19 yaşında Sporting Lizbon'a transfer olan ve kısa sürede A takıma yükselen Merih Demiral'a Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'da talip oldu. Demiral aynı zaman Machester United'ın da radarında...

Merih Demiral için Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya

Fenerbahçe alt yapısında yetişen 1998 doğumlu Merih Demiral geçtiğimiz sezon sürpriz bir transfer ile Portekiz ekiplerinden Alcanenense'ye transfer olmuştu.

Merih Demiral kısa sürede Portekiz devlerinin dikkatini çekti ve Sporting Lizbon B takımına transfer oldu. Lizbon B takımında 20'ye yakın maça çıkan 1.92'lik stoper artık Sportig Lizbon A takımına yükseldi.

Şenol Güneş olumlu rapor verdi

Geçtiğimiz günlerde Machester United'ın da izlemeye aldığı genç futbolcu için Beşiktaş scout ekibi oyuncuyu Portekiz'de yakın takibe almıştı. Merih'in maçlarını izleyen ekip Şenol Güneş'e olumlu rapor verdi.

Beşiktaş transfer komitesi Şenol Güneş'in olumlu raporunun ardından Portekiz kulübüne Merih Demiral'ın şartlarını sordu. Siyah-beyazlı kulüp geleceğe yatırım için sezon sonunda genç oyuncunun transferini bitirmek istiyor.

Beşiktaş harekete geçti! Talisca ve Aboubakar hamlesi...

Galatasaray'da devrede!

Merih Demiral'ın kısa sürede yakaladığı çıkış Galatasaray'nda ilgisini çekmiş durumda. Oyuncuyu takibe alan sarı-kırmızılılar futbolcunun menajerini transfer şartlarını sordu.

Yakup Çınar-Fanatik.com.tr

İşte yıldızların serbest kalma bedelleri!

Haberin Devamı
YORUM YAZ