MENÜ

İstanbul At yarışı tahminleri- Ümit Bekmezci'nin yorumları

İstanbul at yarış tahminleri. Ünlü menajer Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

İstanbul At yarışı tahminleri- Ümit Bekmezci'nin yorumları

23 Nisan Pazar Adana at yarış tahminleri. Ünlü menajer Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Here To Fly fit durumda

1.AYAK: Mükemmel bir hazırlık dönemi geçiren Fastnet Girl’e ilk şansı veriyorum. Yine çok iyi hazırlanan Final Time ile Baba Dostu ikilisi birinciliğe ortak olabilir. Güçlü orjini ve dikkat çeken işleriyle Man of Power, üst sıraları zorlar. Sword Dreaming, Starshine, Dragon Dancer ve Master Hansen sırasıyla şans verdiğim diğer taylardır.
2.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen Karacabeyaslanı, değişen pilotuyla çok şanslıdır. Bursa’dan formda gelecek olan Batmanaslanı, öncelikli rakibi olur. Dişine göre rakiplerinin yanında Oğlum Baran, en ufak bir hatayı affetmez. Rodosto ve Koçali ikilisi sürpriz.
3.AYAK: Seri birincilikleri sonrası Kış sezonunda istirahat ettirilen Mandarin’e dinçlikle ilk şansı veriyorum. Tırnağının ucuna gelen Diamond Flame, en az favori kadar iddialı olacaktır. Willpower geliştirdiği nefesiyle hata affetmez. Cheri Cheri Lady ve Mi Bonbon ikilisi sürpriz.
4.AYAK: Sabah idmanlarında çok iyi durumda gördüğüm Kınalı Kuzu’ya ilk şansı veriyorum. Önde boş kalırsa Elanilim, çıktığı gibi bitirebilir. Derin Sultan, Veli Can Kızı ve Güzelkaya sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.
5.AYAK: Çok iyi duruma gelen Here To Fly’in kazanmasını bekliyorum.
6.AYAK: İlk startına mükemmel hazırlanan Volta, birinciliğin en güçlü adayıdır. Yine hazırlık olarak noksansız görünen Anchors Aweigh güçlü orjiniyle favoriye sıkı rakip olacaktır. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim…



9-3-1-5-12-7-2-6
7-3-5-1-8
6-2-4-1-7
1-4-3-6-5
7
7-3

Haberin Devamı
YORUM YAZ