MENÜ

Samandıra'da derbi ateşi

Fenerbahçe’nin bugün derbi öncesi yapacağı son idmanı sadece yöneticiler izlemeyecek. Taraftarlar da Samandıra’ya çıkarma yapıp, tezahüratlarla futbolculara moral verecek.

Samandıra'da derbi ateşi

Sarı-Lacivertliler’de futbolcuları Galatasaray mücadelesine en iyi şekilde hazırlamak için dört koldan hazırlıklar sürüyor. Bugün Samandıra’da yapılacak son idmanı başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin izleyeceği açıklanmıştı. Sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Uzun bir aradan sonra Fenerbahçeli taraftarlar da Samandıra’ya çıkarma yapacak. Sarı-Lacivertli futbolseverler, tezahüratlar ve meşalelerle tesisleri bayram yerine çevirecek. Dev derbi öncesi futbolculara olan desteklerini gösterip, onlara moral verecek.

Tesislerden uğurlayacaklar

Kanarya, bugünkü idmanın ardından kampa girecek. Takımın yarın Samandıra’dan çıkarken da taraftarlar tarafından uğurlanması bekleniyor. Bir grup Sarı-Lacivertli futbolseverin köprüye kadar takım otobüsüne eşlik etme hazırlığında olduğu öğrenildi. Fenerbahçe derbiden zaferle ayrılırsa, yine Samandıra Tesisleri’nde takıma görkemli bir karşılama yapılacağı da kaydedildi.

Yusuf Dursun


Aldatan futbolcular!



Derbi öncesi meteorolojiden şok uyarı!



Haberin Devamı
YORUM YAZ