MENÜ

Florya'da keyifler yerinde

Fener derbisi öncesi Galatasaray’da yüzler gülüyor... Başkan Özbek’in ziyareti, idman temposunun düşmesi, Wesley ve Poldi’nin 11’e dönüşü, iki gündür yapılan kahvaltılar Florya’da birlik ve beraberlik ortamını yeniden sağladı. Takım dünkü antrenmanda da sadece ayak tenisi oynadı.

Florya'da keyifler yerinde

Aslan’ın keyfi yerinde... Referandum nedeniyle lige verilen ara, Cim Bom’a tam anlamıyla ilaç gibi geldi. Önce kulüp başkanı Dursun Özbek’in ziyareti ve alacaklar konusunda takıma verdiği garanti, ardından oyuncuların çalışma arzusunu beğenen Tudor’un çift idmanları iptal etmesi, bununla beraber Wesley Sneijder ve Lukas Podolski gibi küskün isimlerin ilk 11’de denenmesi, bir anda Florya’daki buzları eritti.

Ayrıca iki gündür tüm takımın teknik heyetle beraber kahvaltı yaptığı ve birlik beraberlik ortamının bu sayede yeniden sağlandığı bildirildi. Fenerbahçe derbisi öncesi, Galatasaray’da futbolcusundan yöneticisine, teknik heyetten malzemecisine kadar herkes motivasyonun en üst seviyede tutulması adına elinden geleni yapıyor.

Artık takımı yormuyor

Derbi günü yaklaştıkça idman temposunu iyiden iyiye düşüren Hırvat hocanın, son çalışmanın tamamını ayak tenisine ayırdığı öğrenildi. Gruplar arasında yapılan maçların çok zevkli geçtiği, Eren Derdiyok, Podolski ve Sinan Gümüş’lü ekibin gülen taraf olduğu ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşecek son taktik provanın ardından kampa girerek derbi saatini beklemeye başlayacak.

Metin Karabaş


Sneijder’den sonra sıfır!

Haberin Devamı
YORUM YAZ