MENÜ

Anadolu'da Ghilas kapışması

Sezon sonunda Gaziantepspor’dan ayrılmaya hazırlanan Ghilas için Süper Lig ekipleri birbirine girdi. Bursaspor’un ardından Osmanlı ve Konyaspor da 27 yaşındaki yıldız forvete kancayı taktı, yarış kızıştı.

Anadolu'da Ghilas kapışması

Süper Lig’de sezonun bitmesine 1.5 ay kala önümüzdeki yılın kadro çalışmaları başladı. Transferin gözdelerinden biri Nabil Ghilas. Uzun süredir Bursaspor’un istediği 27 yaşındaki yıldız forvet için Anadolu’dan iki kulüp daha devreye girdi. Osmanlıspor ve Konyaspor aracılar vasıtasıyla Ghilas’ın peşinde. Gaziantepspor’da alacakları düzenli ödenmeyen ve sezon sonunda ayrılmayı kafasına koyan Cezayirli futbolcunun sözleşmesini lig bitiminde feshedebileceği öğrenildi.

Çıktığı 23 lig maçında 8 gol atan, 3 de asist yapan Ghilas, özellikle 2017’de inanılmaz bir form grafiği yakaladı.

Bursa, Osmanlı ve Konya kulüpleri adeta bu transferde kıyasıya bir mücadeleye girerken, oyuncunun ise Gaziantepspor’un ligdeki sıkıntılı durumundan dolayı görüşmeler için sezon sonunu işaret ettiği öğrenildi.

Son 4 maçta 5 gol

Levante ve Porto gibi önemli kulüplerde oynayan, sezon başında ise Gaziantepspor’un büyük uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Ghilas, Süper Lig’de çıktığı son 4 lig maçında 5 kez rakip fileleri havalandırmıştı. 27 yaşındaki santrfor, Cezayir Milli Takımı’yla ise şu ana kadar çıktığı 8 karşılaşmada, 2 gol attı.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ