MENÜ

Lyon-Beşiktaş maçı öncesi binlerce kişi sahaya girdi!

Lyon'da olaylar durulmuyor... Karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala binlerce Lyon taraftarı tribünlerden sahaya indi. Lyon-Beşiktaş karşılaşmasının ertelenmesi gündemdeydi ancak UEFA, resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada gecikmeli bir şekilde başlayacağını duyurdu. Mücadele, 45 dakikalık bir gecikmenin ardından başladı.

Lyon-Beşiktaş maçı öncesi binlerce kişi sahaya girdi!

Lyon'da olaylar durulmuyor... Karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala binlerce Lyon taraftarı tribünlerden sahaya indi.

Beşiktaşlıların attığı torpil ve meşaleler Lyon'luları korkuttu

Tribünlerde üst katlarda bulunan Beşiktaşlı taraftarların alt bölümde yer alan Lyon taraftarlarının üzerine doğru torpil ve meşaleler atttığı ve Lyon taraftarının bunun üzerine tribünlerden aşağı inerek sahaya indiği öğrenildi. Fransız polisi de güvenliği sağlamak için saha içerisine girdi.

Lyon Başkanı Aulas, mikrofonu eline aldı ve...

Bu sabah açıklandı! İşte TEOG 2. nakil sonuçları

Öte yandan Lyon Kulübü de olaylar ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Kulüp açıklamasında, "Taraftarlar tribünün üst kısmından atılan meşaleler nedeniyle sahaya girdi." ifadesini kullandı. Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, gerginliği yatıştırmak ve taraftarların sahadan çıkmasını sağlamak için mikrofonu eline alarak anons yaptı.

UEFA'dan açıklama

Olaylardan kısa bir süre sonra UEFA resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaparak mücadelenin gecikmeli olarak başlayacağını duyurdu. Bu açıklama sonrası mücadele, 45 dakikalık bir gecikmenin ardından başladı.


(ÖZET) Lyon-Beşiktaş maç sonucu: 2-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ