MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - İsmet Demir'in yorumları

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir Bursa yarışlarını değerlendirdi ve altılı kuponu hazırladı.

Bursa at yarış tahminleri - İsmet Demir'in yorumları

10 Nisan Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir Bursa yarışlarını değerlendirdi ve altılı kuponu hazırladı.

Ekürili TARIKHAN günün favorisi

Yazar: İsmet Demir

1.AYAK: İlk kez start alacak tayların ayaklarının düz basması temennisiyle tüm jokeylerimize ve ekürilerimize bol şanslar dilerim. Yarış yaşamına 3'de 3 yaparak başlayan süratli safkan Yedikaranfil'in tam kardeşi olan AKİL TAY(1), noksansız idmanıyla abisinin yolundan gidebilir, ben ilk şansı veriyorum. Sultansuyu Tarım İşletmesi yetiştirmesi safkan Arap taylarının Karacabey İşletmemizde 19 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen açık arttırmada Kurtel Ekürisi tarafından 110 Bin TL'ye alınan SELKUT(6), göz dolduran hazırlıklarıyla en az favori kadar şans verdiğim isimdir. Durden gibi yetenekli bir ismin tam kardeşi olan PANAMA(4), üst sıralar için mücadele edecektir. YENİŞARLI(8) ve GONCANUR(9) koşuda söz sahibi olabilecek diğer taylardır.

2.AYAK: Koştukça daha iyi yerlere gelecek potansiyeline sahip olan OBRADOVIC(4), sıkı hazırlıklarıyla ilk şans verdiğim isimdir. Son koşuları ölçü olmayan YAYLALI(2), denk rakipler yanında çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır. Bu haftaki yarış galobunda dikkat çeken HARMANDALI(1), denk rakipler yanında son startının kötü izlerini silebilir. GOLIATH(3), ÖMER COPPER(8) ve PRENSES RORO(7) üst sıraları zorlayabilecek diğer isimlerdir.

3.AYAK: Son startını bu pist ve mesafede kolay kazanırken adeta gövde gösterisi yapan TARIKHAN(5), kendisi kadar yetenekli ve iyi hazırlanan ekürisinin yardımı ile denk rakiplerine üstünlük sağlayacaktır. Günün en sağlam atı olarak tek yazılmalıdır.

4.AYAK: 9'da 8 yapan GOLD FOOT(1) için fazla söze gerek yok. Yalnız bu safkanın kazandığı son koşusunda Bursa'da idim ve tay hakkında eksik koşacağına dair spekülasyonlar vardı. Ben rakip önerip altılımı cazipleştireceğim. Formunun zirvesindeki ONTUĞ(2) ile İzmir'den iddialı getirilen KÜLÜNK RÜZGAR(3) rakip gördüğüm ikilidir.

5.AYAK: Mesafeyi kısaltması halinde BEDWULF(3)'dan beyaz bayrak ayna yarışı gelebilir. Usta ekibi tarafından itina ile hazırlanan ANGEL HORSE(2), birinciliğin diğer güçlü adayıdır. Bursa pistinde her geçen gün iyi duruma gelen VEFAKAR(6), günün tatlı sürprizini gerçekleştirebilir, dikkat!

6.AYAK: İlk startına mükemmel hazırlanan MUTLUHAN(7)'a ilk şansı veriyorum. Bu sezonun flaş safkanı Egebeyi'nin anne kardeşi olan MANİDAR(6), noksansız idmanıyla ikinci şans verdiğim isimdir. Yine hazırlıklarında dikkat çeken ekürili ARHANBEY(1), kollanmalı. HACIVAT(5), ERDİBİKE(9) ve NAZLI DELAL(11) imkanlar ölçüsünde şans verdiğim diğer taylardır. Bol şanslar dileğiyle..

1-6-4-8-9
4-2-1-3-8-7
5 tek TARIKHAN
1-2-3
3-2-6
7-6-1-5-9-11

Haberin Devamı
YORUM YAZ