MENÜ

İrfan Saraloğlu: Rahat puan alabilirdik

Akhisar Belediyespor yardımcı antrenörü İrfan Saraloğlu Okan Buruk'un cezalı olmasından dolayı maçın ardından kameraların karşısına geçti. İrfan Saraloğlu, Fenerbahçe'den rahat puan alabileceklerini söyledi.

İrfan Saraloğlu: Rahat puan alabilirdik

Teknik Direktör Okan Buruk'un cezalı olmasından dolayı Akhisar Belediyespor yardımcı antrenörü İrfan Saraloğlu maçın ardından kameraların karşısına geçti. İrfan Saraloğlu maçın gidişatını topun isteğinin belirlediğini söyledi.

Saraloğlu'nun maç sonu açıklamaları:

"Maçın kaderini belirleyen topun isteği oldu. Maça kötü başladık diyemeyiz, iyi oyun oynadık. Tempoyu biraz düşük tuttuk. Daha yükseltebilseydik puan alabilirdik. Fenerbahçe çok yumuşak bir takım olarak karşımıza çıktı. Çok organize diyemeyiz. 44. dakikada pozisyon yokken gol yedik. Penaltı pozisyonunda kırmızı kart olması gerekiyordu. Hakem kardeşimiz sarı kartla geçiştirdi. Yine şanssız bir gol yedik. 2-1'iken fırsat bulduk onu da değerlendiremedik."

'Rahat puan alabilirdik'

"Bizim açımızdan çok rahat puan alınabilecek bir maçtı. Kalan 7 maçta toplayabileceğimiz puanlarla seneye Süper Lig'de kalmak istiyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ