MENÜ

Hedef Newcastle'lı Türk

Siyah-Beyazlılar, Newcastle United’ın 20 yaşındaki Türk futbolcu Daniel Barlaser’i takibe aldı. Yönetimin, genç orta saha oyuncusu için sezon sonunda teklifte bulunmaya hazırlandığı öğrenildi

Hedef Newcastle'lı Türk

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, genç yetenek avına çıktı. Yönetimin, İngiltere temsilcisi Newcastle United’ın 20 yaşındaki futbolcusu Daniel Tan Barlaser’in peşine düştüğü öğrenildi. Kulübün alt yapı ve transferden sorumlu yöneticisi Metin Albayrak’ın, Beşiktaş gibi Siyah-Beyaz renkleri kullanan İngiltere temsilcisinin genç yıldızının gelişimini yakından takip ettiği ve sezon sonunda transfer teklifinde bulunabileceği bildirildi.

Fenerbahçe de istemişti

Genç oyuncu, İngiltere doğumlu olmasına rağmen Türkiye’nin U-17 takımında oynaması sebebiyle şu anda yerli statüsünde bulunuyor. Daniel, Ada ekibinin U-23 ekibinin bir oyuncusu olmasına rağmen zaman zaman A takımda da sahaya çıkıyor. Orta saha bölgesine ek olarak sağ kanat hattında da görev yapabilen Barlaser, bu sezon Newcastle United’ın A Takımı’yla 2 kez FA Cup maçına çıktı. Genç yıldız adayı, daha önce Fenerbahçe’nin de transfer hedefleri arasına girmişti.

Daniel Barlaser kimdir?
Tam adı: Daniel Tan Barlaser
Doğum tarihi: 18.01.1997
Doğum yeri: Gateshead (İngiltere)
Ülkesi: Türkiye
Yaşı: 20 Boyu: 1.84
Kilo: 62
Mevkii: Orta saha, sağ kanat
Kulübü: Newcastle U23
Oynadığı takım: Newcastle United U21

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ