MENÜ

İstanbul at yarış tahminleri - 25 Mart Cumartesi

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı.

İstanbul at yarış tahminleri - 25 Mart Cumartesi

25 Mart Cumartesi İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı.

ZEYNEPSU çok şanslı

Yazar: Ünlü menajer Ümit Bekmezci

1.AYAK: Bu yarışına dereceli işler ile hazırladığımız atımız Yağmurun Fısıltısı’na ilk şansı veriyorum. Yine yakından takip ettiğim ve istirahat sonrası noksansız hazırladığım Sansa, dinçlikle ikinci şans verdiğim isimdir. İlk startında tabela dışı kalmasına rağmen bu günkü jokeyinin çok olumlu rapor verdiği ve ilgililerinin çok güvendiği Altın Çilek, artan form ve tecrübesiyle atlarımızın öncelikli rakibi olur. Yiğitalp, Lion Master ve Impassable Girl geniş kuponlara önereceğim taylardır.

2.AYAK: Son startını düzlükteki etkili sprintiyle kazanarak eski havasını yakaladığını gösteren kalite safkan Abuş, pist ve mesafesinde çok şanslıdır. Her geçen gün iyi duruma gelen Metecik, favorinin eksik koşması halinde devreye girebilecek ilk isimdir. Yeterli hazırlığa sahip atımız Demir Reis’den de dinçlikle etkili bir yarış beklemekteyim.

3.AYAK: Yakından takip ettiğim ve istirahat sonrası bu startına mükemmel hazırladığım Akanhan, dinçlikle birinciliğin en güçlü adayıdır. Kaizbert’in yetenekli kızı Durden, üst düzey formuyla atımızın öncelikli rakibi olur.

4.AYAK: Pist ve mesafenin etkili ismi Paix’e ilk şansı veriyorum. İzmir’den çok formda gelen Kafkaslı, önde istediği avansı alması halinde çıktığı gibi bitirebilir. Yine tempo koşularını seven Kral Amed, sert pilotuyla üst sıraları zorlar. Big Brown start öncesi titizlik göstermediği taktirde bu grupta da söz sahibi olabilir. Curtaralo ve Çelebi Cihan ile bu ayak rahat seyredilmelidir.

5.AYAK: Son koşusundaki ikinciliği bu rakipler için yeterli görünen Zeynepsu’nun daha da geliştirdiği formuyla kazanmasını bekliyorum.

6.AYAK: Sabah idmanlarında pırıl pırıl görünen Aslanağzı, denk rakipler yanında ilk şans verdiğim isimdir. Bu yarışa iyi hazırlanan Lemnos, pist ve mesafesinde birinciliğe ortak olabilir. Zu Hat, Duke of Kent ve Lira Lira imkanlar ölçüsünde şans verdiğim diğer safkanlardır. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim…

11-9-1-12-7-5
8-10-9
5-3
4-1-3-2-5-6
13
1-6-2-3-7

Haberin Devamı
YORUM YAZ