MENÜ

Tribün dediğin böyle olur!

Stat tıklım tıklım, koreografi şov muhteşem, atmosfer nefis... Bu sezon ligimizde görmeye alışık olmadığımız görüntülere imza atan Antalya taraftarı, izleyenlere, “Futbol böyle tribünlerle güzel” dedirtti.

Tribün dediğin böyle olur!

Antalya Arena dün tarihi günlerinden birini yaşadı. Beşiktaş maçı için satışa çıkartılan biletler kısa sürede tükenmişti. Antalya Arena’da, bu sezon ligimizde görmeye pek alışık olmadığımız harika görüntüler vardı.

Stat neredeyse tamamen doldu. Maçın hemen öncesinde Antalya taraftarı iki farklı koreografi gösterisi yaparken, bunlardan birinde, İngilizce, “Avrupa yolunda” ifadeleri yer aldı. Tribünlerdre ayrıca Türk bayrakları ve Atatürk posterleri de açıldı.

Kırmızı-Beyazlı futbolseverler, karşılaşma başladıktan sonra da yarattıkları atmosferle hayran bıraktı. 27 bin Antalyasporlu taraftar, 90 dakika boyunca takımlarına büyük bir destek verdi, susmak bilmedi. İzleyenler, “Futbol böyle atmosferle, tribünlerle güzel. Keşke her maç böyle olsa” dedirtti. Kısacası Antalya Arena’da dün akşam sezonun en güzel tribünlerinden biri yaşandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ