MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - 20 Mart Pazartesi

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - 20 Mart Pazartesi

20 Mart Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

GOLD FOOT günün favorisi

1.AYAK: Son startını kazanırken Karapanter gibi güçlü bir safkanı geride bırakan OSMAN DEDE(4), devam ettirdiği formuyla ilk şans verdiğim isimdir. Kocaeli pistindeki son startını kesinlikle ölçü almadığım MÜDERRİS(2), denk rakipler ikinci şans verdiğim isimdir. Yine son startı kesinlikle ölçü alınmaması gereken GÜVEN BEY(8) ile sıkı hazırlıklar yapan BATMANASLANI(1) ikilisi üst sıraları zorlar. Tatminkar formu devam eden ATOM ADAM(3) ile önde sert tempo kuracak olan MOLUHAN(5) daha sonraki ihtimallerdir.

2.AYAK: Vasat performansa sahip 4 yaşlı Arap safkanlarının maiden mücadalesi her türlü sonuca açık. Ben bu yarışta mümkün olduğunca fazla isme şans verilmesini öneririm. Son startını potada kaybeden CANBULAN(1) ile bu mesafede farklı koşacağına inandığım ve bu kez etkili biniciyle start alacak YARİSSA(4) birincilikte eşit şans sahiptir. Sürekli aşama kaydeden YILDIRIM ATEŞİ(5) ile ara sonrası gördüğü yarışı tatminkar olan LEYLAŞKA(9) ikilisi bu mücadeleye ortak olabilir. NURGÜCÜ(3), ERKUTAY(2), MAGRUR(10) ve ÇAYELİ(6) imkanlar ölçüsünde şans verdiğim diğer safkanlardır.

3.AYAK: Yakından takip ettiğim RUNNER CAT(4) son startında Rüzgar Eto'ya erken saldırınca sonlarda düşen temposuyla üçüncülük elde etmişti. İkinciliği kaybetmesinin sebebi ise bana göre dinçlik sonrası sert gruba gelmesidir. Bu yarışına çok hazır girecek olan yetenekli safkan birinciliğin en güçlü adayıdır. Kısa süre istirahat ettirilen CLARK KENT(2), favorinin tek ve ciddi rakibi olacaktır.

4.AYAK: Son startını bu pist ve mesafede kazanan NADIA DANCER(2), devam ettirdiği formuyla ilk şans verdiğim isimdir. Her geçen gün iyi duruma gelen WOW SO COOL(4), en az favori kadar iddialı olacaktır. SAMİRA(5), BARANIN GÜLÜ(1) ve SPARKLING STAR(7) koşuda söz sahibi olabilecek diğer kısraklardır.

5.AYAK: 7'de 7 yaptıktan sonra 1800 metre mesafeli İzmit Koşusu'nda beklenenin altında performans sergileyen GOLD FOOT(1)'un lehine dönen mesafesinde dişine göre rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum.

6.AYAK: Son startını çok iyi koşup Yıldızhan Star gibi etkili bir isme az farkla kaybeden LİPAKA(7), devam ettirdiği formuyla beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir. Ufak ve ekonomik kupon yapanlar ikinci bir tek olarak düşünebilirler. MARMARAY(4), RIVER CAT(5) ve WIND RUNNER(1) sırasıyla rakip gördüğüm isimlerdir. Bol şanslar dileğiyle....


4-2-8-1-3-5
1-4-5-9-3-2-10-6
4-2
2-4-5-1-7
1
7-4-5-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ