MENÜ

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu istifa etti

Trabzonspor mağlubiyeti ile sarsılan Galatasaray'da flaş bir istifa geldi. Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu görevinden ayrıldı. Nazioğlu, istifanın ardından "Ben çok yoruldum, her gün yalan var. Galatasaray'da maskeli balo oynanıyor. Ben bu maskeyi takmayacağım, kendim istifa ettim" dedi.

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu istifa etti

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu istifa etti.

Sarı-Kırmızılı takımında son dönemin tartışılan isimlerinden olan Levent Nazioğlu görevinden ayrıldı.

Galatasaray yönetimini ağır dille eleştirdiği açıklamalar bardağı taşıran son damla olmuştu.

Nazifoğlu Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın kafilesinde yer almamıştı.


Levent Nazifoğlu: Bu kadar hain insandan ne olur!


Levent Nazioğlu: Galatasaray'da maskeli balo oynanıyor

İstifanın ardından A Spor'a açıklamalarda bulunan Levent Nazioğlu, "Ben çok yoruldum, her gün yalan var. Maskeli balo oynanıyor. Ben bu maskeyi takmayacağım, kendim istifa ettim. Kimse istifa etmemi istemedi. Türk futboluna ayak uyduramadım. Bu istifalardan ders alsınlar. Şahsi egoları değil Galatasaray'ı ön planda tutsunlar. Igor'a sezon başında şans verilmeli. Kendi takımıyla görmeliyiz. Dursun Özbek'in dürüstlüğüne kefilim ama rahat bıramıyorlar. Çok etkileniyor, bıraksalar düzlüğe çıkaracak, eminim" dedi.

Riekerink gidince her şeyin düzeleceğini sandılarını ifade eden Nazioğlu, "Tabii Igor, korkusuz bir hoca geldiğine memnunum ama böyle değil. Yönetimin içinde iki kişi var. Dursun Özbek'i yanlış yönlendiriyor. İsim vermeyeceğim. Kendi adıma özeleştirimi de yapabilirim ama bu konuya girmeyelim. Bundan sonra hiçbir yönetime girmeyeceğim. Alper Narman olayı doğru ama bu iki isimden bir olup olmadığını söylemeyeceğim" dedi.

Metin Karabaş

Galatasaray'da Wesley Sneijder 'Beni oynat' dedi, Tudor sürpriz yaptı


Galatasaray havalimanında protestoyla karşılandı

Haberin Devamı
YORUM YAZ