MENÜ

Adana at yarış tahminleri - 19 Mart Pazar

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodram yazarı Gökhan Yalçınkaya, Adana yarışlarını yorumladı.

Adana at yarış tahminleri - 19 Mart Pazar

Benim gözüm ŞAHİNGÖZ ‘de..

Yazar: Gökhan Yalçınkaya


Öncelikle kulüpler düzeyinde uzun yıllar futbolculuk yapmış, TÜRKİYE ŞAMPİYONA’larında forma giymiş, 20 yaşındayken en verimli çağında sakatlığından dolayı futbolu bırakmak zorunda kalmış eski bir futbolcu ve bir GALATASARAY taraftarı olarak, OLMPIYAKOS’u Atina’ya eli boş yollayan BEŞİKTAŞ’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Bütün futbolcu kardeşlerimin, malzemecisinin, masörünün, yöneticisinin hepsinin emeklerine sağlık. Tüylerimi en çok diken diken eden sahne ise BEŞİKTAŞ TARAFTARI’nın İZMİR MARŞI EŞLİĞİNDE,YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA sesleriyle stadı inletmeseydi, eminim Atamız CENNET’in en güzel yerinden o taraftarları izlemiş ve onlara gülümsemiştir.

1.AYAK: Yakın takipçilerim bilirler bu JAMES BOND’u ısrarla öneriyorum, çok uzun şeyler yazdım bu atla ilgili aynı şeyleri yazmak istemiyorum, nihayet son startında ışık verdi, bakıyorum yine genel puanlamada gerilerde çıkmış, siz bırakmayın, tutturursa Yeşiloba’nın 4’te 3’ünü eve gönderir favorimdir. Aynı yarışta ilk iki sırada bitiren isimlerinden ERTUĞRUL, iyi durumunu muntazam idmanlarla sürdürüyor, bu koşunun provasını yaptığı Cuma günkü işini de Burhan yaptırdı, seriye bağlayabilirler. GALLOP THE WEST, eli kulağında, bugün yarın vurur modunda, sadece dipnotum bu atın 5 ay sonra 50 kiloyu gördüğü, ciddi derecede safkanı rahatlatacaktır, bu rahatlamanın neticeye yansıma ihtimali yüksektir. Geçen yarışında sert gruptan etkilenen, ki o yarışın ilk dörtde bitiren atlar burda koşsa 1.05’e koşar, vurguladığım SPLENDOR, son startını önemsemediğim, mesafe tuttuğu için tehlike arz ettiğini düşündüğüm, ki geçmiş yarışlarını incelersek A.Çelik’in kantarmasını sevdiğini anlayabileceğimiz FAMILY JOY, yakın ara koşacak olmasına rağmen önde kendisini kovalayacak bir isim göremediğim için beyaz bayrak ayna yapma ihtimali bulunan EZGİLİ, zaman zaman ters yarışlar yapan ÖZDEMİR zorlu mücadelede diğer şans verdiğim atlardır.

2.AYAK: Koşuya baktığımızda çok fazla süratli at var, dolayısıyla uzundan kısaya dönecek olmasına rağmen PERHANE’nin şansı bir hayli fazla gözükmekte, favorimdir. Kısa kumun iyi kısraklarından son startında bankom olup beni mahcup etmeyen MISS MELODY, 1.13.56 ile grubun mesafede en iyi bitiriş derecesine sahip ayağına çabuk formda kısrağı OFSAYT, 2 hafta önceki yarışında düzeldiğinin sinyalini veren MASTAR KIZI, her ne kadar çim atı olduğunu düşünsem de Adana Pazar günü yağışlı gösteriyor, o yüzden üstün süratiyle dinçlik yarışı yapabilme ihtimali bulunduğu için sona eklediğim CHERI CHERI LADY, PERHANE’ye rakip sıralamamdır.

3.AYAK: Son yarışında bu sene açık yarışlarda izleyeceğimiz ‘’BITCOIN’’ e mağlup olan DOWN TOWN, Şanlıurfada gövde gösterisi yaparak gelen, ve Adana’da katıldığı 3 yarışın 2’sini kazanan BARBEL, bir dönem Başkente damga vuran ‘’WOLF BLOOD’’ un anneden kardeşi MISTER RAIN, takibimdeki TERRA BAY, öne çıkan isimlerdir.

4.AYAK: Bu kez mesafe lehine dönen AŞEMEZ, yüksek kalite DERHADIR, sınıf değiştiren BURÇAKHAN üçlüsünü ayırmıyorum.

5.AYAK: ŞAHİNGÖZ, bankom.

6.AYAK: Rakamsal sıralamam şablondadır.

10,3,9,2,6,1,8 // 1,3,6,9,4 // 2,1,3,4 // 2,1,3 // 1 // 1,7,11,12

Haberin Devamı
YORUM YAZ