MENÜ

Manisaspor-Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de Cumartesi gününü son maçında lider Yeni Malatyaspor ile son haftaların formda takımı Manisaspor karşı karşıya gelecek. Peki Manisaspor-Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de...

Manisaspor-Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 2. yarının en flaş ekiplerinden biri olarak dikkat çeken Manisaspor, 25’inci hafta randevusunda bugün lider Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Haftaya 24 puanla 13’üncü sırada başlayan siyah beyazlı ekip, 47 puanla zirvede yer alan rakibini yenerek tehlike hattından biraz daha uzaklaşmayı hedefiliyor.

Manisaspor-Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği maç Manisa Stadı’nda bugün saat 18.30’da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

"Her maçı kazanmak için çıkıyoruz"

Sakatlığı devam eden Fahri dışında eksiklerinin bulunmadığını hatırlatan teknik direktör Sait Karafırtınalar, taraftarlardan destek beklediklerini söyledi. "Rakibe deplasmanda olduğunu hissettirmeliyiz" diyen Sait Karafırtınalar, "Ligde rakip ayrımı yapmadan sonuncu da olsa, lider de olsa, her maça kazanmak için çıkıyoruz. Taraftarımızın desteği ile bu zorlu engeli kayıpsız aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Osman Fırat oynamayacak

Manisaspor ile oynanacak zorlu maçta sol kanatta kırmızı kart cezalısı Osman Fırat’tan yararlanamayacak Yeni Malatyaspor’da sakat Caner Arıcı’nın durumu maç saati netlik kazanacak. Bu sezon ortaya koyduğu performansla teknik heyetin gözdesi olan tecrübeli sağ bekin sağ diz yan kaslarındaki yırtığa rağmen oynamak istediği öğrenilirken, son kararı Teknik Direktör İrfan Buz’un vereceği belirtildi. Sakatlıktan yeni kurtulan Pereira ve Ferhat Kiraz’dan da yararlanmak isteyen Buz’un, bu iki oyuncuya ilk on birde olmasa da sonradan şans vermesi bekleniyor.

Ligde bu sezon ilginç maçlar çıkaran ve sürpriz sonuçlara imza atan Manisaspor karşısında takımını sahada daha defansif tutmayı planlayan İrfan Buz’un savunma oyuncularıyla özel görüştüğü öğrenildi.

Karşılaşmayı 500 civarında Malatyalı futbolseverin misafir tribünden takip edeceği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ