MENÜ

Adana at yarış tahminleri 18 Mart Cumartesi

ADANA at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya İstanbul yarışlarını yorumladı ve sizler için bir kupon hazırladı.

Adana at yarış tahminleri 18 Mart Cumartesi

18 Mart Cumartesi ADANA at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya İstanbul yarışlarını yorumladı ve sizler için bir kupon hazırladı.

OĞLUM BERATIM taş gibi at

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK: POLİYANA, kazanma zamanı çoktan gelip geçiyor. Bu atı son yarışından önce ringte keyifsiz görmüştüm. Öyle ki hakem bayrağı kaldırdığında startı ağır aldı, orda kaybettiği 1.5 boy, koşunun hızlı başlamasından dolayı 3 boya çıktı, mecburen yer tutamadığı için dışarılardan doldurup grubu yakalamak istedi, oralarda kaybettiği efor düzlükte arttıramamasına sebep oldu, bu kez farklı olur, Burhan kardeşim de şuanda şehrin en formda jokeyi. GADDARBEY, bence son startında anlık bir sorun yaşadı, yarışıda bıraktı, keşke Şanlıurfa'da koşturulmasaydı, zaten Adana’da önceki yarışında ‘’TORON’’a ecel terlerleri döktürürken forma girdiğini göstermişti, neyse diyelim, bu yarışla birlikte çıkışa geçebilir. AKALTAY, ilk yarışında start da 7 boy kalmıştı, sonraki yarışında normal çıkınca rakipleriyle kulak-burun-boğaz bitirdi, bu atın bütün işlerini N.Şen yaptırıyor, artan yarış tecrübesiyle fişi çekebilirler. BEKMEZCİNİN OĞLU, 5 ay aradan sonra iki yarış gördü, yeterli kondüsyona ulaştığı kanaatindeyim, ki son startında mesafenin uzun geldiğini düşünüyorum, ünlü menajer MURAT BEKMEZCİ safkanı noksansız hazırladı, kalbim onun kazanmasından yana. BURGAÇ, geçen sene Başkent'te kendisinden çok şeyler beklenen bir safkandı, çıkış yapamayınca 7 aylık bir tedavi sürecine girdi, 4 ’lüye döndü, burda düzenli idmanda, geçen haftada A.Kurşun ata 1200 metrelik uzun galop yaptırdı, dinçlikle bombayı patlatabilir.

2.AYAK: JAMAICA GIRL, SATINKA, SECRET MOUNTAIN, GUILTY PLEASURE, WIND OF HEAVEN ve DESTİNO sıralamamdır.

3.AYAK: 2 ’liden 3’lüye döndüğü her üç yarışınıda kazanarak tek kelimeyle parmak ısırtan ki benim de sizlere o üç yarışında da banko önerdiğim, hem bana hem kendisine inananlara zevk yaptıran, civi’sinde geçen sene çimde GRUP 2 KRALİÇE ELİZABETH ikinciliği bulunan OĞLUM BERATIM’ın yine bileğinin bükülmeyeceği kanaatindeyim, bankomdur.

4.AYAK: LAYD TULPAR’a son startı uzun geldi, bu tip mesafelerde daha iyi, geçen sene Yeşiloba’da açık yarış tecrübesi bulunan kısrak yaklaşık 2 aylık tedavi sürecinden sonra dinçlikLe vurabilir. Geçen yarışında mesafe kısa gelen, ki o yarışında geçildiği ‘’KIRDERE’’ şuan şehrin en formda atlarından biri, uzayan 300 metrenin lehine olduğunu düşündüğüm LAGUNA LADY, ismini ERCAN FIRTINA abimin koyduğu 3 ay aradan sonra koştuğu yarışında göz dolduran yazın çimde çok can yakacak FLASHING GIRL, yine son yarışında mesafenin uzun geldiğini düşündüğüm geçen sene Ankara’da geçilmeyen PRINCESS IZABEL, şanslı gördüğüm diğer kısrakladır.

5.AYAK: Eli kulağındaki isimler ZİRVE TAY ile ANTEPLİ ARİF’e formunda önemli gelişmeler gözlenen FIRAT AĞA ile takibimdeki bombam MAYISKIZI’nı da ekliyorum.

6.AYAK: Rakamsal sıralamam şablondadır.

Adana at yarışları kuponu

9,5,1,2,3 // 11,9,12,6,3,4 // 7 // 6,7,5,8 // 4,2,5,12 // 2,4,3,10

Haberin Devamı
YORUM YAZ