MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - 15 Mart Çarşamba

Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodram yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

Bursa at yarış tahminleri - 15 Mart Çarşamba

15 Mart Çarşamba Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodram yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

AMPHITRITE çıktığı gibi bitirir

1.AYAK:Son dönemde mükemmel form tutan, Ketmeyle de çok iyi uyum sağlayan, birlikte katılmış oldukları her iki yarışı da kazanan, ve hafızaları kısa mesafelerde kazanmış olduğu yarışlarla yoklamasına rağmen İzmirde 4 ay önce 1600’de kazanmış olduğu koşusu bulunduğunu da dipnot olarak belirtmek istediğim AMPHITRITE, starttan çıktığı gibi kafayı alıp, düzlüğe diri girip, aynaya kadar hiçbir rakibinin kuyruğunu görmeyeceği kanaatindeyim, bankomdur.

2.AYAK:İlk yarışından beri özel takibimde olan KING GUBAZ’a son yarışı çok kısa geldi, ŞAMPİYON WANETA’yı SAKARYA’da mağlup eden babadan abisi ‘’GAZIBORA KHAN’’ gibi bu atında uzayan mesafelerde daha etkili olacağını düşünüyorum, geçen yarışına oranla uzayan 200 metre mesafede bu kez vurabilir, favorimdir. Son startından önce totolarının aldatmamasını iyi at olduğunu vurgulayarak söylediğim KÜLÜNK HANIM, yeşil ışık yaktı, atın formunda önemli gelişmeler var, bu kez maidene güle güle diyebilir, rakip gördüğüm ilk isimdir. Verdiği 6 aylık aradan sonr a koştuğu ilk yarışında nefes yapan, ikinci yarışında geliyorum havası verip buraya hedef yapıldığını düşündüğüm ALİDEV, ilk kez koşacak olan ayrıca ‘’BLACK EYE BROW’’ gibi ayağına çabuk bir atın anneden kardeşi olan, ki Adana’da yaşayıp da Bursada’ki atı görme şansım yok o yüzden gördüm diyemem, ama hazır tay olduğunu sahanın kalbinden bir dostumdan öğrendiğim LOST ON YOU, kazanma zamanı çoktan gelip geçen grubun pişkin isimlerinden AREA WARRIOR yarışta şanslı olacağını düşündüğüm diğer isimlerdir.

3.AYAK:Uzun mesafelerde başarılı yarışlar yapan dişilere ait bu mücadelede extra analize gireceğim bir durum yok. TRALLES GIRL, GAZELLE EYES, AMAZING LOVE, İPEKKIZ öne çıkan kısraklar.

4.AYAK:CANKARDEŞLER’in kazandığı açık yarıştan buraya gelen SİBİRYALI, bu kez dengi grupta tuttuğu mesafede kazanmaya yakındır. Verdiği kısa aradan sonra her ne sıkıntısı varsa kim çözmüşse helal olsun diyebileceğim 3 startını da kazanan 8 yaşındaki KORALAY, hep iyi koşan kazanmakta sıkıntı çeken ama bu kez yeniden Tokaçoğluna döndüğü için şansını yükselten KUTLUERİNOĞLU, eli kulağındaki BAŞMİMAR, diğer şans verdiğim isimlerdir.

5.AYAK:’’SPEEDY WOLF’’ gibi çok iyi bir atın anneden kardeşi olan BATI RÜZGARI, tatminkar ilk yarışı sonrası koşu görmeniN oturaklığıyla ters bir netice beklediğim KING POWER, verdiği 4 aylık aradan sonra iki yarış koşup yeterli kıvama gelen BANG BANG, radarımdaki sürpriz adayım ARJANTİN, yarış koştukça kendini geliştiren DIVINE BOY, ‘’DERAŞ’’ ın anne baba tam kardeşi olan SWEETEST DEVOTION, ‘’DİOMAND FLAME’’ in anneden kardeşi olan OBRADOVIC sıralamamdır.

6.AYAK:RENGÜL, MARİSSA, DOLUDİZGİN öne çıkanlar.

Gökhan Yalçınkaya Bursa kuponu


5 // 4,9,2,5,7 // 1,2,5,3 // 2,1,4,3 // 1,3,8,7,2,11,5 // 4,3,2

Haberin Devamı
YORUM YAZ