MENÜ

Mustafa Reşit Akçay: Anlamlandıramıyorum

Osmanlıspor Teknik Direktörü Reşit Akçay, 1-1 biten Bursaspor karşılaşması sonrası müsabakayı değerlendirdi.

Mustafa Reşit Akçay: Anlamlandıramıyorum

Osmanlıspor Teknik Direktörü Reşit Akçay, 1-1 biten Bursaspor karşılaşması sonrası müsabakayı değerlendirdi. Akçay, "Şimdi fiziksel değerleri tekrar gözden geçirdiğimde ortada bir problemin olmadığı gözüküyor ama golle ilgili problemlerimizin devam ettiğini görüyoruz. Skor yapamamış olmamızı anlamlandıramıyorum. Bu yönde de çalışmalarımızI sürdüreceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Osmanlıspor ile Bursaspor Ankara'da karşı karşıya geldi. ilk yarısı 1-0 Bursasporun üstünlüğü ile tamamlanan maç, ikinci yarıda Başkent ekibinin bulduğu golle 1-1 bitti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Akçay, "İç saha müsabakası oynarak galip gelmek istediğimiz bir müsabakaydı. Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"SKOR YAPAMAMIŞ OLMAMIZI ANLAMLANDIRAMIYORUM"

Takımı Osmanlıspor'un gol bulma yolunda problemleri olduğunun altını çizen Reşit Akçay, şunları kaydetti:

"Uzun süreden beri arkadan gelen bir takım olarak gol yiyerek başladığımız çoğu müsabakayı arkadan gelerek tamamlamaya çalıştık.Bu müsabaka da onlardan biriydi. Özellikle ikinci yarı oyuncularımızın müsabakaya tutunmaları, skoru değiştirmek için gösterilen gayretten dolayı özellikle tebrik etmem gerekiyor. şimdi fiziksel değerleri tekrar gözden geçirdiğimde ortada bir problemin olmadığı gözüküyor ama golle ilgili problemlerimizin devam ettiğini görüyoruz. Skor yapamamış olmamızı anlamlandıramıyorum. Bu yöndede çalışmalarımız sürdüreceğiz."

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise, takımının yaklaşık 10 oyuncu eksikle Osmanlıspor deplasmanına geldiklerine dikkat çekerek, "Eksiklerimiz olmasına rağmen iyi mücadele ettik" diye konuştu.

"OYUNA SONRADAN GİREN OYUNCULARIN DAHA İYİ OLMASI GEREKİRDİ"

ilk 11'de oynayan bütün futbolcuların elinden gelenin en iyisini yaptıklarının belirten Topçu, oyuna sonradan giren oyuncuların da iyi oynaması gerektini ifade etti.

Tecrübeli teknik adam şunları kaydetti:

"İlk 15 dakikalık periyotta zaman zaman sıkıntı çektik ama ilk yarının geri kalan bölümünde gol de dahil mücadele anlamında güzeldi. Topu ayağa indirdiğimiz zaman daha iyi olduğumuzu gördük. Tabii saha elverişli olmayınca zaman zaman sıkıntı çektik. Eksiklerimiz olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Oyuna sonradan giren oyuncuların daha iyi olması gerekirdi."



Haberin Devamı
YORUM YAZ