MENÜ

Okan Buruk istifa mı ediyor?

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, geçen hafta 5-2 mağlup oldukları Elazığspor maçının ardından Ümraniyespor'a da sahalarında tek golle yenilmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Genç teknik adamın maç sonu oyunculara, "Başkanla konuşup gerekeni yapacağım." demesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Okan Buruk istifa mı ediyor?

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, geçen hafta 5-2 mağlup oldukları Elazığspor maçının ardından Ümraniyespor'a da sahalarında tek golle yenilmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Net penaltılarının verilmediğini belirten Buruk, "Çok kötü niyetli bir hakem vardı. Hakkımız yendi. Ancak biz de çok goller kaçırdık" dedi.

Taraftarla sevinmeye alıştıklarını belirten Buruk, "Sezon başından bu yana çok emek veriyoruz. Son dönemde galibiyetler alamadık. Çok üzgünüz. Önümüzde 10 maç var. Kaybedilen bir şey yok" diye konuştu.

Taraftarın istifa çağrısını da değerlendiren genç teknik adam, "İstifa seslerinin yeri saha değildir. Taraftarımızı çok seviyorum. İstifa gibi konular dışarıda konuşulur. Başkanımızla bir araya gelir, bu konuları değerlendiririz" yorumunu yaptı.

Soyunma odasında futbolcularla konuştu

Genç teknik adamın soyunma odasında oyunculara "Başkanla konuşup gerekeni yapacağım." diyerek yönetimin kabul etmesi halinde ayrılabileceğini sinyallerini verdi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ