MENÜ

Elazığspor, Bandırmaspor maçında galibiyeti hedefliyor

Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, TFF 1. Lig’de 12 Mart Pazar günü deplasmanda Bandırmaspor ile yapacakları maçtan, istedikleri skorla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Elazığspor, Bandırmaspor maçında galibiyeti hedefliyor

Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Gülaç, geçen hafta ligin güçlü ekiplerinden Göztepe karşısında 5-2 kazandıklarını anımsattı. Bugüne kadar birkaç maç dışında, iyi futbol sergilemelerine rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getiren Gülaç, bu şansızlığı Göztepe maçıyla kırmayı başardıklarını ifade etti.

Ara transfer döneminde aldıkları oyuncuların takıma uyum sağlamasıyla performanslarının daha da arttığını söyleyen Gülaç, "Güzel bir sonuçla geçen haftayı atlattık. Haftalardır iyi oynuyorduk ama maalesef sonuca gidemiyorduk. Göztepe ilk ikiye oynuyordu, küme düşme hattında bir takım olmamıza rağmen iyi bir oyun ortaya koyduk. Hocamızı ve futbolcularımızı kutluyorum, muhteşem bir oyunla güzel bir skor elde ettik." şeklinde konuştu.

Taraftar desteğinin futbolcuların performansını olumlu yönde etkilediğini vurgulayan Gülaç, "Önümüzdeki Bandırmaspor maçı çok önemli, orada da iyi bir oyunla istediğimiz skoru elde edeceğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ