MENÜ

Yılın en heyecanlı bisiklet etkinliğine az kaldı

Üç yıldır gerçekleştirilmekte olan Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos organizasyonunun dördüncüsü bu sene 12-13-14 Mayıs tarihlerinde yine Antalya Tahtalı (Olympos) Dağı zirvesinden start alacak.

Yılın en heyecanlı bisiklet etkinliğine az kaldı

“Çamlıca Gazozu” tarafından gerçekleştirilecek, bu yılın en büyük MTB Enduro organizasyonu Down Olympos, Kemer yerel idareleri izin ve destekleriyle 2365 mt.’lik Tahtalı Dağı Zirvesi’nden başlayarak Bey dağlarının en güzel manzaralarının arasından akıp giden 27 km.’lik bir iniş parkuru ile Kesmeboğaz Mevkiinde son bulacak.

Down Olympos organizasyonuna bu yıl başta Almanya ve Yunanistan olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerden de çok sayıda bisikletçinin katılım göstermesi bekleniyor. Ciddi medya desteği sayesinde Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos 4; 2017’de geçtiğimiz yıllardan çok daha büyük ölçekte ve fazla katılımla gerçekleştirilecek.

Down Olympos 4, kapışma öncesi, esnası ve sonrası düzenlenecek mini etkinliklerle de konuşulmaya devam edecek. 9-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cycle Olympos Yaza Merhaba Bisiklet Festivali’yle farklı bisiklet branşlarından yüzlerce sporcu Antalya’da ağırlanacak. Festival programı boyunca her gün farklı ve heyecan verici rotalarda turlar ve eğlenceli yan aktiviteler gerçekleştiriliyor olacak.

Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos 4 mücadelesi ve Cycle Olympos Bisiklet Festivali ile ilgili detaylara Down Olympos Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ