MENÜ

Galatasaray'da Preldzic ve Blake Schilb kadro dışı!

Galatasaray Odeabank'ta üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası başantrenör Ergin Ataman, Blake Schilb ve Emir Preldzic'i kadro dışı bıraktı. Sarı-Kırmızılı kulüp, resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla Schilb ve Preldzic'in kadro dışı bırakıldığını doğruladı.

Galatasaray'da Preldzic ve Blake Schilb kadro dışı!

Spor Toto Basketbol Ligi ve Euroleague'de istediği sonuçları alamayan Galatasaray Odeabank'ta, başantrenör Ergin Ataman, Emir Preldzic ve Blake Schilb'i kadro dışı bıraktı.

İsrailli gazeteci David Pick'in haberine göre; kadro dışı kararının kısa süreli olacağı belirtilirken, bugün kaptan Sinan Güler'le birlikte tüm takımın Ergin Ataman'la takımın geleceğine dair toplantı yaptığı ifade edildi.

Resmen açıklandı: Performans düşüklüğü ve konsantrasyon eksikliği sebebiyle...

Konuyla ilgili olarak Galatasaray Kulübü de resmi bir açıklama yaptı. Sarı-Kırmızılı kulüp, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın iki oyuncusu Blake Schilb ve Emir Preldzic, son dönemde göstermiş oldukları performans düşüklüğü ve konsantrasyon eksikliği sebebiyle Başantrenör Ergin Ataman tarafından süresiz kadro dışı bırakılmışlardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kadro dışı bırakılan isimlerden Schilb bu sezon takımıyla birlikte oynadığı 23 Euroleague maçında 11.7 sayıyla oynarken Emir ise 15 maçta 8.7 sayı ile oynuyordu.


İddaa şampiyonluk oranları güncellendi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ