MENÜ

Rodallega'dan siftah

Alanya karşısında dünyaları kaçıran Rodallega, Konya deplasmanında bu defa affetmedi. Olcay’ın asistini iyi değerlendiren Kolombiyalı golcü, Trabzonspor formasıyla çıktığı 4. maçında golle tanışmayı başardı.

Rodallega'dan siftah

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın son 2 maçta Dame N’Doye’u keserek forma şansı verdiği yeni transfer Hugo Rodallega, gol siftahını Atiker Konyaspor deplasmanında yaptı. Geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor ile oynanan ve golsüz tamamlanan mücadelede kaleci Haydar’ı geçmeyi başaramayan 31 yaşındaki Kolombiyalı forvet, Konyaspor deplasmanında bu şanssızlığını tekrarlamadı.

3 ay, 19 gün sonra gol

Konyaspor’un önde olduğu ve farkı arttırmak için pozisyon kovaladığı 54. dakikada sahneye çıkan deneyimli oyuncu, Olcay Şahan’ın yaptığı asistte kaleci Serkan Kırıntılı’yı avladı ve takımının beraberlik golünü kaydetti. Trabzonspor formasıyla ikinci kez ilk 11’de sahaya çıkan Rodallega, ilk kez gol sevinci yaşarken, bu sezon Akhisar Belediyespor maçları da dahil 21 maçta 5. golünü kaydetmiş oldu. En son 6 Kasım’da Akhisar formasıyla Fenerbahçe ağlarına gol bırakan Rodallega, 3 ay 19 gün sonra golle tanıştı.


(ÖZET) Konyaspor-Trabzonspor maç sonucu: 1-1


Haberin Devamı
YORUM YAZ