MENÜ

Konyaspor yönetiminden başkana rest: Ya Aykut Kocaman ya biz!

Konyaspor'da Aykut Kocaman krizi büyümeye devam ediyor. Kocaman'ın idmana çıkmamasının ardından bu sabah yaptığı, "Kulübün açıklaması usulen hatalıydı" demecinden sonra yönetim, başkana Ahmet Şan'a çıktı, "Ya o, ya biz" sözleri söylendi.

Konyaspor yönetiminden başkana rest: Ya Aykut Kocaman ya biz!

Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve düşüşe geçen Konyaspor'da Aykut Kocaman krizi büyümeye devam ediyor.

Hafta sonu 22. hafta mücadelesinde Trabzonspor'la çok kritik bir mücadeleye çıkacak olan Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, bugün idman öncesinde kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamanın usulen doğru olmadığını belirtmişti.

"Ya o, ya biz!"

Kocaman'ın, açıklamadan haberi olmadığını belirterek, "Ben de şaşırdım tabi böyle bir şeyi duyunca. Bu açıklamadan, içeriğinden haberim yoktu. Benim için de sürpriz oldu. Sabahın erken saatinde yapılması ilginçti. Birkaç cümle rahatsız edici. Benim esas derdim usulle alakalı"" demecinin ardından bazı yöneticiler, başkan Ahmet Şan'a çıktı.

Celalettin Çakıcı önderliğindeki 4 yöneticinin Şan'a, "Bu açıklamalardan çok rahatsızız. İnceldiği yerden kopsun. Sayın başkan tercihinizi yapın. Ya Aykut Kocaman, ya biz" dedikleri ve Şan'a rest çektikleri öğrenildi.

Mehmet Ali Sabuncu


Aykut Kocaman'dan Konyaspor yönetimine eleştiri

Haberin Devamı
YORUM YAZ